WK Welpen en Pupillen
WK Welpen en Pupillen
WK Welpen en Pupillen

Speellocatie Team KNDB

Hotel Dzingel
Männiku tee 89
11213 Tallinn
www.dzingel.ee

klik hier om de speellocatie in Google maps te bekijken.

Op 1 november werden de volgende personen Wereld Kampioen 2014:
Pupillen algemeen: Anatolyi Protodyakonov 
Pupillen meisjes: Vera Gorbacheva 

Welpen algemeen: Miraslau Kuzniatsou 
Welpen meisjes: Maryia Chasnakova Toegevoegd op: 27-09-2014 09:12 door Team KNDB

Actueel

Eindstreep Nederland

Het zit er alweer bijna op….Het toernooi duurt nu al 6 dagen. De kinderen worden moe. Ze knokken voor wat ze waard zijn. Team KNDB oogt nog redelijk fris, al zijn er natuurlijk ook debutanten die ernstig vermoeid raken en qua concentratie nu toch echt een aderlating doen. Voor die allerjongste spelers is het dan ook werkelijk vooral de ervaring op zo’n toernooi en het plezier van het dammen, de hele entourage van zo’n WK wat meespeelt. In het buitenland, ander eten, ander ritme, heel lange partijen, soms twee per dag en ook ineens andere coaches.

Overzicht ronde 7:

Het toernooi is nog lang, ook voor oudersBij veel sporten is het gewoonte dat getalenteerde kinderen al heel jong zonder ouders, maar in een groep, onder begeleiding van coaches en verzorgers meegaan naar internationale toernooien. Ze leren al heel jong redelijk zelfstandig functioneren binnen zo’n groep.

Uitslagen ronde 5 & 6

Trots om mee te mogen doenEen toernooi als dit heeft alles in zich om van te dromen. Sowieso om te mogen meedoen aan een heus WK! Daar komt dan nog eens bij dat het hier in Tallinn zeer goed toeven is. De speellocatie, de kamers, het is ongekende luxe, zeker in vergelijking met andere locaties van EK’s of WK’s.

Ronde 3, een lange dagIn het begin van het toernooi krijgen spelers en ouders altijd te horen: het toernooi duurt nog lang, spaar je energie! En dat geldt zeker op de dagen met de dubbele ronden. Als je ’s ochtends een zware partij gespeeld hebt, is er amper tijd om te eten voor je weer moet aantreden voor de middagronde.

Tweede rondeEerste dag met een dubbele ronde. Altijd bere zwaar!

Opening en eerste speelrondeDe dag van de opening en eerste speelronde kenmerkt zich over het algemeen door een lager tempo dan de rest van de week en veel wachten. De opening wordt wat later op de ochtend gedaan, opdat spelers en speelsters uit de omliggende landen en Estland zelf ook de gelegenheid hebben om aan te reizen.

Reis verloopt vlotjesZaterdag 25 oktober stond voor Team KNDB in het teken van reizen. “Rond 07:30 uur verzamelen op Schiphol, vertrekhal 1, bij de balie van Lufthansa” luidde de opdracht in de mail van Rik Keurentjes.

Voorbereidingen voor Team KNDBTeam KNDB bereidt zich deze dagen voor op het vertrek a.s. zaterdag naar Tallinn (Estland)

Sponsoring Team KNDB WK2014Net als bij het EJK deze zomer, is het ook nu weer mogelijk om Team KNDB te sponsoren.

Klik hier om naar het fotoboek te gaan

26-10-2014

Pupillen & Welpen Algemeen
Estland
Männiku tee 89
11213 Tallinn

Aanvang: 11:00 uur

Vincent Houtjes

Met dank aan:

Damboeken.nl
Organisatie:

 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl
X

Neem contact op met de organisatie