NK Aspiranten
NK Aspiranten
NK Aspiranten

Home

Spelers, ouders, begeleiders en andere bezoekers: bedankt voor jullie bezoek aan Groningen!  Programmaboekje 2015

Toegevoegd op: 17-05-2015 20:32 door DG Het Noorden

Actueel

Meer NK aspiranten op AlldraughtsOpnieuw twee mooie artikelen met partijfragmenten op Alldraughts.com.

NK's op AlldraughtsOp de prachtige site van Alldraughts besteedt Jasper Lemmen aandacht aan de NK's die vorige week in Groningen zijn gehouden.

Nog een keer Wouter MorssinkOok in de lokale Groninger pers is Wouter Morssink nu bekend.

Het toernooi was geslaagd… (beschouwingen vanaf de zijlijn)Nu ik zo’n 7 jaar vanaf de zijlijn met soms hier en daar wat meer betrokkenheid meedraai, heb ik al aardig wat damtoernooien in binnen—en buitenland bezocht. Daaronder de jaarlijks terugkerende persoonlijke kampioenschappen. Eerst die op provinciaal en vervolgens die op landelijk niveau.

Wouter Morssink en Marieke Altena kampioen!Na jaren van 'net niet', is Wouter Morssink eindelijk kampioen geworden. Bij de Junioren meisjes werd Marieke Altena Nederlands Kampioen.

Volop spanning in slotronde NK aspirantenWie wordt er kampioen en hoe ziet de top drie er uit?

Ronde 3: What is in a nameNa drie ronden gaat het tandem Wouter-Wouter souverein aan de leiding. Jitse volgt hen op de voet. Nick moest gisteren een gevoelige nederlaag slikken en staat op drie punten van de koplopers. vandaag speelt hij een belangrijke wedstrijd tegen Wouter Wolff.

Groninger gezinsbode: Nationale kampioenschappen dammen in GroningenAandacht in de lokale media is altijd waardevol. Zie onderstaand bericht uit de Groninger Gezinsbode.

Helden in GroningenHet is donker in de zaal. Het publiek wacht in spanning af. De tien topsporters ook. Hoe streng zal de trainer-coach vandaag zijn? Wat zijn de persoonlijke ontwikkelpunten?

NK Aspiranten is los!Vanmiddag zijn de tien finalisten gestart met finale van het aspirantenkampioenschap. In het gezellig ingerichte Kostverloren Kwartier leken spelers en begeleiders zich al snel thuis te voelen. En dat is wat de organisatie wil: een mooie damweek waar de spelers centraal staan.

Jan Groenendijk analyseert (deel 2)Aspirantenkampioen 2014 Jan Groenendijk heeft in dat NK meer boeiende partijen gespeeld. Speciaal voor de huidige deelnemers bespreekt hij een paar fragmenten.

Jan Groenendijk analyseert zijn aspirantentitel van 2014Vorig jaar werd Jan overtuigend kampioen. Onder andere dankzij zijn stijlvolle overwinning op Thijs Verboon.

Gouden tips van oud-kampioenenGoed oefenen, rustig aan doen of vooral veel plezier hebben? Wil je weten welke gouden tips enkele oud-aspirantenkampioenen hebben in de aanloop naar het NK, lees dan snel verder!

Hoe zag een NK aspiranten er vroeger uit?Bekijk de leuke filmpjes!

Tien vragenIn de aanloop naar het NK aspiranten willen we natuurlijk meer weten van onze finalisten! Daarom hebben we tien belangrijke vragen voorgelegd aan Wouter Wolff en Thijs Verboon. Lees hier hun antwoorden.

Klik hier om naar het fotoboek te gaan

13-07-2015

Aspiranten Algemeen
Kostverloren Kwartier
Jacob van Ruysdaelstraat 73
9718 SC Groningen

Aanvang: 13:00 uur

Wouter Wolff

Organisatie:

 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl
X

Neem contact op met de organisatie