HF NK Aspiranten
HF NK Aspiranten
HF NK Aspiranten

Welkom bij de Halve Finale Aspiranten

De halve finales NK dammen voor aspiranten worden dit jaar gespeeld in Hazerswoude, Heerde en Laren.

Onderverdeeld in 4 groepen, zullen de beste jongens en meisjes tot en met 16 jaar strijden om de titel: Kampioen van Nederland. 

Je ziet hier alle deelnemers aan de Halve Finale. Als je wilt weten wie waar speelt, kijk dan even bij Deelnemers per locatie.  

Allemaal al vast heel veel succes en vooral veel plezier op deze halve finale!  Programmaboekje HF NK aspiranten

Toegevoegd op: door

Actueel

Koning Willem Alexander opent De HeerdOp 14 en 16 mei j.l. speelden de aspiranten de halve finale in De Heerd in Heerde, de spiksplinter nieuwe MFA. De officiële opening zal op 1 juli gedaan worden door niemand minder dan Koning Willem Alexander.

Verrassing in HeerdeWouter Wolff wint met overmacht in Heerde. Na de voorlaatste ronde stond hij al 3 punten los. De verrassing kwam van local hero Vincent Houtjes die op eigen bodem een ticket voor het NK in de wacht wist te slepen.

Heerde morgenochtend live op de RadioDe sportredactie van Radio 794 had in de voorbeschouwing vorige week al ruim aandacht besteed aan de HF NK aspiranten en zullen morgenmiddag ook terugblikken. Daarnaast komt er om 11:40 een verslaggever van het programma: "Proatstoel" voor een sfeerreportage over het toernooi. Leuk toch?!

Stand van zaken in Heerde na eerste speeldagWat is de stand van zaken na de eerste dag van de halve finale van het NK aspiranten in Heerde? Wie heeft de beste papieren om zich te plaatsen? Welke speler heeft de beste indruk achtergelaten? Wat waren opvallende momenten? Een verslag door Rienk van Marle.

Twee spelers met vier punten in HeerdeNa twee ronden gaan Wouter Wolff en Vincent Houtjes met 4 uit 2 aan de leiding, meteen gevolgd door Jorne Huiting die remise speelde tegen Floris Tol.

Het toernooi in Laren Gld is begonnen!

Radio 794 blikt vooruit in HeerdeEén van de halve finales aspiranten zal plaatsvinden in Heerde, woonplaats van Vincent Houtjes. Het plaatselijke radiostation volgt hem al sinds 2009/2010 en blikt ook nu met hem vooruit naar het toernooi.

Wijziging en een partij is vooruitgespeeld

Klik hier om naar het fotoboek te gaan

14-05-2015

Aspiranten Algemeen
Hazerswoude, Laren en HeerdeAanvang: 10:00 uur

Bas Marcelis

Met dank aan:

Eye-T Webdesign
Muziekhuis Souman
Grand Café Bistro-rant<br>´t Langenbaergh
Van Guilik
Organisatie:

Organiserende vereniging(en): Samen Sterk - Hazerswoude dorp  DEZ - Laren  Eye-T Webdesign / OG - Wapenveld  
 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl
X

Neem contact op met de organisatie