Nationale Jeugddamdag
Nationale Jeugddamdag
Nationale Jeugddamdag

Welkom in Hoogeveen

Tijdens de jeugddamdag heten we alle talentvolle jeugdspelers uit de verschillende provincies graag welkom in Hoogeveen, aan de Jan Dekkerstraat 1. Wijkcentrum Het Knooppunt is de thuishaven van Damclub Hoogeveen.

Om geen overlast in de wijk te veroorzaken, gelieve te parkeren aan het einde van de Jan Dekkerstraat, bij de Juliana van Stolbergschool. Dit is op de kaart aangegeven met een P. Dit is minder dan 500 meter lopen.

Klik hier voor Google mapsToegevoegd op: 04-10-2014 22:04 door admin

Actueel

Geslaagde Nationale JeugddamdagDe Nationale Jeugddamdag is dit jaar georganiseerd in samenwerking met de Hoogeveense Dam Club. Zoals elk jaar was het ook dit jaar een bijzonder geslaagd evenement. De deelname t.o.v. vorig jaar was beduidend beter bij de welpen en pupillen met 50% meer teams dan vorig jaar. Bij de aspiranten en de junioren viel de belangstelling tegen met totaal slechts 4 teams.

Winnaars op Jeugddamdag zijn:Drenthe (welpen), Gelderland (pupillen), Noord-Holland (aspiranten en junioren). Meer informatie en een volledig overzicht volgt z.s.m., evenals foto's.

Op de valreep nog extra pupillenteamHet is gastprovincie Drenthe op de valreep nog gelukt om een tweede pupillenteam samen te stellen. Daarmee komt het totaal aantal teams op 23.

22 Teams op jeugddamdagNa ook de laatste aanmeldingen genoteerd te hebben, zijn er 22 teams aangemeld voor de Nationale Jeugddamdag, die op 11 oktober in Hoogeveen gehouden zal worden.

Nationale Jeugddamdag naar HoogeveenDrents dambolwerk organiseert strijd der provinciŽn

Klik hier om naar het fotoboek te gaan

11-10-2014

AL Algemeen
Het Knooppunt
Jan Dekkerstraat 1b
7902 JG Hoogeveen

Aanvang: 10:45 uur

Organisatie:

 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl
X

Neem contact op met de organisatie