EK Jeugd
EK Jeugd

Volg hier alle informatie over het EJK op TwitterToegevoegd op: 31-07-2014 12:37 door locatiebeheerder EjK2014

Uitslagen sneldammen

Het is bij het EJK goede gewoonte om op de laatste dag een Blitz toernooi te houden. Nederland heeft dan altijd nog goede kansen op extra medailles. Zo ook dit jaar. Martijn won hier goud en Jan G. bijna, op 1 weerstandspunt na. Het werd echter zilver.

Hier de link naar de uitslagen van het sneldammenToegevoegd op: 07-08-2014 19:48 door Team KNDB

Actueel

Filmpjes prijsuitreikingHet mooie van een gouden medaillist in je midden hebben is dat je met z'n allen het Wilhelmus mag zingen. Voor aanwezigen altijd een kippenvel momentje.

Laatste dagEen laatste bijdrage voor we vertrekken....

Spelers aan het woord, deel 3Alweer een serie interviews van onze reporters. Deze keer Martijn, Pepijn en Flip aan het woord.

Spelers aan het woord 2Vandaag een dubbele ronde, maar toch vonden de dames tijd voor vier interviews

UitputtingsslagHelaas vandaag geen verhaal van de reizende reporters. Tamar en Suzanne troffen elkaar in de tweede ronde van de dag. Ze maakten hier een waar gevecht van dat 5,5 uur en 93 zetten duurde.

Spelers aan het woordSuzanne, Nicole, Tamar en Tirza hebben een aantal van hun medeteamgenoten wat vragen gesteld. Hieronder de eerste 6. In de komende dagen zullen ze proberen ook de anderen op te zoeken.

Reis en verblijf deel 2Verslag van de eerste speeldag

Reis en verblijfVerslag van de heenreis

Eerste ronde EK begint om 14:30 NL tijdTeam KNDB is gister veilig in Wit Rusland aangekomen en maakt zich nu op voor de eerste ronde. Teamchef Rik Keurentjes heeft inmiddels de eerste toespraak gehouden. Er is een uur tijdverschil met Pinsk, dat betekent dat de eerste ronde om 14:30 uur begint.

Eerste NieuwsberichtKop

HHW Open helpt mee aan fonds EjK2014 Tijdens Heerhugowaard Open heeft een aantal vrijwilligers van buiten SNA bardiensten gedraaid ten behoeve van Fonds EjK2014. Daarmee werd de organisatie geholpen en het fonds extra gevuld. Na afloop werd de aanwezigen nog gewezen op de collectebus bij de uitgang. Totale opbrengst tijdens HHW Open t.b.v. EjK2014: 390 euro! Dank aan alle gulle gevers!

Oproep: help Team KNDB op weg naar Wit RuslandDraagt u Team KNDB ook een warm hart toe? Maak dat dan kenbaar met een (kleine) financiŽle ondersteuning.

Klik hier om naar het fotoboek te gaan

01-08-2014

AL Algemeen
Wit Rusland

Pinsk

Aanvang: 13:00 uur

Marieke Altena

Met dank aan:

Organisatie:

 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl
X

Neem contact op met de organisatie