NK Pupillen
NK Pupillen
NK Pupillen

NK Pupillen 2024

Het is bijna zover: van maandag 29 april t/m vrijdag 3 mei vindt in Papendrecht het Nederlands Kampioenschap voor Pupillen plaats!

Gedurende deze vijf dagen worden er spannende damwedstrijden gespeeld. Op maandag, dinsdag en donderdag worden er twee partijen gespeeld, terwijl er op woensdag en vrijdag n partij op het programma staat. Onderaan deze pagina kun je het programmaboekje downloaden. 

Deelnemers
Voor de pupillen hebben zich 22 getalenteerde spelers gekwalificeerd. Klik in het menu op 'Deelnemers' voor de namenlijst. 
 
Kom een kijkje nemen!
Ben je wel benieuwd hoe het er aan toegaat bij een NK dammen? Kom dan een kijkje nemen! Toeschouwers zijn van harte welkom om in stilte de damarena te betreden en de partijen te bewonderen!

Geen mogelijkheid om langs te komen? Na iedere speeldag zullen we op deze website een korte update plaatsen. 
 
Nog meer spannende toernooien
Tegelijkertijd met het NK Pupillen wordt ook het NK Aspiranten en Junioren meiden gehouden. Meer informatie over beide toernooien vind je via deze link.

De organisatie
De kampioenschappen worden georganiseerd door de damverenigingen De Kroonschijf (Brandwijk) en VGO (Hoornaar-Hoogblokland), beide spelend onder de paraplu van De Waarddammers.  Programmaboekje NK pupillen

Toegevoegd op: 19-04-2024 12:38 door De Waarddammers

Dieter Terlouw

Organisatie:

 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl
X

Neem contact op met de organisatie