NK Aspiranten en Junioren meisjes
NK Aspiranten en Junioren meisjes
NK Aspiranten en Junioren meisjes

NK Aspiranten en Junioren meiden 2024

Het is zover! Deze week (van maandag 29 april t/m vrijdag 3 mei) vindt in Papendrecht het Nederlands Kampioenschap voor Aspiranten en Junioren meiden plaats!

Gedurende deze vijf dagen worden er spannende damwedstrijden gespeeld. Op maandag en donderdag worden er twee partijen gespeeld, terwijl er op dinsdag, woensdag en vrijdag één partij op het programma staat. Onderaan deze pagina kun je het programmaboekje downloaden. 

Deelnemers
Voor dit toernooi hebben zich zeven getalenteerde speelsters gekwalificeerd, waaronder vijf aspiranten (max. 16 jaar) en twee junioren (max. 19 jaar). Klik in het menu op 'Deelnemers' voor de namenlijst. 

Kom een kijkje nemen!
Ben je wel benieuwd hoe het er aan toegaat bij een NK dammen? Kom dan een kijkje nemen! Toeschouwers zijn van harte welkom om in stilte de damarena te betreden en de partijen te bewonderen!

Geen mogelijkheid om langs te komen? Na iedere speeldag zullen we op deze website een korte update plaatsen. 

Uitslagen
Ben je benieuwd naar de uitslagen? Deze vind je op Toernooibase.

Nog een spannend toernooi
Tegelijkertijd met het NK Aspiranten en Junioren meiden wordt ook het NK Pupillen gehouden. Meer informatie over het NK pupillen vind je via deze link.

De organisatie
De kampioenschappen worden georganiseerd door de damverenigingen De Kroonschijf (Brandwijk) en VGO (Hoornaar-Hoogblokland), beide spelend onder de paraplu van De Waarddammers.  Programmaboekje NK aspiranten en junioren meisjes 2024

Toegevoegd op: 20-04-2024 16:38 door De Waarddammers

29-04-2024

Asp/Jun Meisjes
SCG De Lage Waard
Vijzellaan 4
3352 VH Papendrecht

Aanvang: 10:00 uur

Yneke Goerres

Organisatie:

 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl
X

Neem contact op met de organisatie