NK Aspiranten algemeen
NK Aspiranten algemeen
NK Aspiranten algemeen

Programmaboekje download

Download hier het programmaboekje  Asp.alg & Jun.M. programmaboekje

Toegevoegd op: 06-07-2014 17:39 door locatiebeheerder Bunschoten

Jan Groenendijk overtuigend Nederlands Kampioen

Nog voor de laatste ronde begon, was de nieuwe Nederlandse Kampioen al bekend. Het lag in de lijn der verwachtingen... hij kwam, zag, dacht veel na en overwon!

Jan Groenendijk bij de Aspiranten algemeen en Denise van Dam bij de Junioren meisjes mogen beide de titel Nederlands Kampioen dragen. Voor Denise de prolongatie van de titel en voor Jan, zijn derde titel dit seizoen, al is het zijn eerste Aspiranten titel. Eerder dit seizoen werd hij al eerste bij de Junioren algemeen, vr Martijn van IJzendoorn en werd hij Nederlands Kampioen sneldammen bij de Senioren.Toegevoegd op: 16-07-2014 07:11 door locatiebeheerder Bunschoten

Actueel

Tweemaal goud voor WSDV - Jan en Denise NK!Jan Groenendijk bij de Aspiranten algemeen en Denise van Dam bij de Junioren meisjes mogen beide de titel Nederlands Kampioen dragen. Voor Denise de prolongatie van de titel en voor Jan, zijn derde titel dit seizoen, al is het zijn eerste Aspiranten titel. Eerder dit seizoen werd hij al eerste bij de Junioren algemeen, vr Martijn van IJzendoorn en werd hij Nederlands Kampioen sneldammen bij de Senioren.

Jan Groenendijk kampioenMet nog n ronde te gaan is de Nederlands Kampioen bij de Aspiranten bekend! Jan Groenendijk kwam, zag en overwon. Met wederom een overwinning en puntverlies van enige concurrent Jitse Slump is Jan niet meer in te halen voor de concurrentie en dus kampioen bij de aspiranten.

Groenendijk vergroot voorsprongIn de dubbele ronde op donderdag is Jan Groenendijk een punt uitgelopen op naaste belager Jitse Slump. Beide partijen werden wederom gewonnen en het kampioenschap lijkt een kwestie van tijd.

Groenendijk oppermachtig bij NK AspirantenDe titel bij het NK Aspiranten lijkt Jan Groenendijk uit Wageningen niet meer te kunnen ontgaan. Met 1 punt voorsprong op Jitse Slump en 3 op overige achtervolgers lijkt Jan de titel niet meer te kunnen ontgaan.

Wie stopt Jan Groenendijk bij NK Aspiranten?Met 2 overwinningen op de 2e speeldag maakt Jan Groenendijk zijn favorietenrol tot nu toe volledig waar. Jan, lid van WSDV uit Wageningen, versloeg in de ochtendronde Nick Waterink en was in de middagronde te sterk voor Wouter Morssink.

Jan Groenendijk favoriet bij NK AspirantenGelijktijdig met het 3e Boboli damtoernooi is vandaag het NK Aspiranten van start gegaan. De 10 deelnemers strijden van maandag t/m zaterdag in een rond toernooi wie zich de beste mag noemen en wie zich plaatst voor het EK en WK! Vanaf woensdag strijden bij de meisjes ook de junioren om wie zich de beste mag noemen. Omdat hier maar 6 deelneemsters zijn beginnen zij later.

Klik hier om naar het fotoboek te gaan

07-07-2014

Aspiranten Algemeen
Denksportcentrum En Passant
Bikkersweg 90
3752 WV Bunschoten

Aanvang: 11:00 uur

Nick Waterink

Met dank aan:

Fish partners
Visspecialist de Kaaieman
Everloo Accountancy & Belastingadvies
Organisatie:

 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl
X

Neem contact op met de organisatie