WK Jeugd Antalya
WK Jeugd Antalya
WK Jeugd Antalya

WK Jeugd Turkije

Van 30 oktober tot en met 4 november wordt in Antalya (Turkije) het WK Jeugd gehouden. Op zaterdag 5 november staat het WK Jeugd Rapid op het programma en op zondag 6 november wordt het WK Jeugd Blitz gespeeld.


Op deze pagina word jij als lezer op de hoogte gehouden van de gebeurtenissen van TeamNL KNDB - jong oranje in Turkije. Aanvullende informatie is te vinden op de toernooiwebsite.
Toegevoegd op: 28-10-2022 19:46 door Team KNDB

Actueel

Simon Harmsma maakt triologie compleetVandaag was het tijd voor het laaste toernooi van de drie toernooien. Voor de Nederlandse spelers was het tijdens de Blitz de laatste kans om zich te bewijzen. Met resultaat, want veel Nederlandse toppers belandden op het podium. Onderstaand een overzicht van de uitslagen van de Nederlanders.

Weer podiumplaatsen voor TeamNLVandaag was het tijd voor het Rapid toernooi. Hierbij is het speeltempo 15 minuten plus 5 seconden per zet. Na een lange dag kon de medaillespiegel worden opgemaakt.

Simon Harmsma Wereldkampioen!Gisteren was de laatste dag van het reguliere WK Jeugddammen. De Nederlanders zijn in verschillende categorieŽn in de prijzen gevallen. Deze goede individuele resultaten leverde het Nederlandse Team een derde plek op in het landenklassement.

Appel of banaan?Een van de wat meer uitdagende taken van het begeleidingsteam tijdens het WK jeugd, is het uitdelen van fruit tijdens de partijen. Na ongeveer 2 uur spelen lopen de Nederlandse coaches de zaal in met plastic tassen vol met bananen en appels, die daar vakkundig (en soms luidruchtig) worden gesorteerd.

Welverdiende vrije middag voor TeamNL KNDB-jong oranjeInmiddels is het WK jeugddammen alweer gevorderd tot en met de vierde ronde. Hoogste tijd voor een welverdiende vrije middag.

WK Jeugd van start!Na een soepele reisdag en een zonovergoten rustdag, mochten de spelers van TeamNL Jong Oranje zich vandaag toch echt gaan opmaken voor de eerste dag van het WK jeugddammen 2022 in Antalya, Turkije.

Klik hier om naar het fotoboek te gaan

30-10-2022

AL Algemeen
BELKON HOTEL BELEK

Antalya

Aanvang: 15:00 uur

Simon Harmsma

Organisatie:

 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl
X

Neem contact op met de organisatie