KNDB Clubavond Jeugd
KNDB Clubavond Jeugd
KNDB Clubavond Jeugd

KNDB Clubavond Jeugd

Zoals jullie ongetwijfeld weten, is het momenteel heel erg lastig om in het echt te dammen. De Centrale Jeugdtrainingen kunnen gelukkig nog wel op locatie plaatsvinden, maar andere leuke toernooien zijn afgelast.

Om deze reden organiseert de KNDB via Lidraughts diverse online evenementen! Om hieraan mee te doen moet je lid zijn van het team KNDB Jeugd op Lidraughts: https://lidraughts.org/team/kndb-jeugd.

Je schrijft je in door via de teampagina een verzoek te doen en tegelijkertijd een bericht naar Michel Stempher (bestuurslid KNDB Jeugdzaken) te sturen met daarin jouw naam en geboortedatum.

Het eerst volgende evenement vindt plaats op de volgende dagen:

- Vrijdag 20 november 19:30 – 21:00

- Vrijdag 27 november 19:30 – 21:00

- Vrijdag 4 december 19:30 – 21:00

- Vrijdag 11 december 19:30 – 21:00

- Vrijdag 18 december 19:30 – 21:00

Dit toernooi heet de KNDB Clubavond Jeugd. De bedenktijd per partij bedraagt 5 minuten + 3 seconden per zet. Er wordt gespeeld volgens het bekende systeem van Lidraughts, waarin je net zoveel partijen speelt als dat je zelf wilt meedoen. Het aantal punten dat je haalt, wordt opgeteld. Dit betekent dan ook dat je extra veel punten scoren als je ‘on fire’ bent. Dit ben je als je twee partijen op een rij hebt gewonnen. De volgende partij speel je dan om het dubbele aantal punten.

Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen er ook prijzen worden uitgereikt aan de beste spelers.

Houd de hierboven genoemde teampagina, www.jeugddammen.com en de Facebookpagina van de KNDB Jeugdcommissie (https://www.facebook.com/kndbjeugdcommissie) goed in de gaten voor de meest actuele informatie!

Verspreid deze uitnodiging onder zoveel mogelijk kinderen (ook niet-clubleden). Ook als deze data niet goed uitkomen verzoek ik alle jeugdspelers om toch lid te worden van het team. Mogelijk worden er nog meer evenementen georganiseerd op andere dagen en dan ben je hiervan als eerste op de hoogte!

Uiteraard verwachten wij van iedereen dat hij of zij zich netjes opstelt en niet doet aan valsspelen, schelden of andere manieren van ongewenst gedrag. Hierop zal worden toegezien door de organisatie. Bekijk ook het document Online dammen gedragsregels jeugd, waarin dit allemaal wordt uitgelegd.

Met vriendelijke damgroeten,

Michel Stempher KNDB-bestuurslid Jeugdzaken  Uitnodiging
  Gedragsregels

Toegevoegd op: 14-11-2020 16:57 door Webmaster Jeugddammen

20-11-2020

AL Algemeen
Aanvang: 19:30 uur

Organisatie:

 
Copyright 2023 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl
X

Neem contact op met de organisatie