EK Jeugd
EK Jeugd

EK Jeugd 2019

TeamNL KNDB vertrekt op 30 juli met een team van 40 mensen naar Warschau (Polen) voor het Europees Kampioenschap Jeugd.

Dit jaar vindt het EjK plaats in de Poolse hoofdstad Warschau. De delegatie van TeamNL KNDB bestaat in het totaal uit 40 mensen. 

  • 24 deelnemers
  • 12 meereizende familieleden
  • 4 coaches (Ester van Muijen (teamchef), Alex Mathijsen, Heike Verheul en Stijn Overeem)
TeamNL KNDB gaat dit jaar met de trein, er staat dus een lange reis voor de boeg. 's Morgens om 9.15 uur worden alle delegatieleden verwacht op het station van Amersfoort. Van daar vertrekken wij via Berlijn naar Warschau waar wij rond 22.30 hopen te arriveren. Anders dan normaal vertrekken wij vanwege deze lange reis een dag eerder. TeamNL KNDB vertrekt op dinsdag 30 juli en op zaterdag 10 augustus hopen wij weer in Nederland aan te komen. 

De speellocatie is op de campus van de Universiteit van Warschau. Het is altijd maar afwachten hoe dit verder ingevuld wordt. Vaak is er een dag voor het toernooi pas bekend hoe en waar alle categorieŽn gaan spelen.

De toernooiwebsite van het EjK 2019 is sinds eind juli online op https://mme2019.warcaby.pl/.

Verschillende spelers van TeamNL houden het thuispubliek via een eigen facebookpagina op de hoogte, leuk om eens een kijkje te nemen:
Hopelijk volgen er nog meer!

TeamNL KNDB kijkt uit naar een mooi EjK!Toegevoegd op: 08-07-2019 17:02 door Team KNDB

Actueel

Matheo Boxum geeft EjK 2019 glansOp de laatste twee dagen van het Europees Kampioenschap vond het sneldammen plaats. Donderdag was het EjK Rapid en gisteren was het EjK Blitz. De kans om de zure nasmaak van het reguliere toernooi weg te spoelen.

Aspirantendrama in laatste rondeVandaag was het tijd voor de laatste ronde van het reguliere toernooi. Verschillende spelers van TeamNL KNDB hadden zich een goede uitgangspositie gegeven. Helaas liep de dag anders dan gepland.

Wisselvallige resultaten op twee dubbele ronde dagGisteren stond de tweede en laatste dag met een dubbele ronde op het programma. Het was tijd voor ronde zes en ronde zeven. Dť dag voor de mensen met titelaspiraties om te presteren!

Er komt tekening in de strijd!Vandaag was het tijd voor de vijfde ronde. Dit betekent dat het toernooi nu over de helft is. Sommige titelkandidaten beginnen zich te ontpoppen.

TeamNL KNDB geniet van vrije middag na de vierde rondeVandaag stond de vierde ronde op het programma. Na deze ronde was er de vrije middag. Veel spelers zochten elkaar op om te ontspannen of om spelletjes te spelen.

Lange damdag met twee rondesGisteren was een zware dag voor de spelers. Twee rondes op een dag is altijd moeilijk. Nicole liet zien hoe je onverstoorbaar je tijd moest gebruiken. Bij elkaar opgeteld heeft ze maar liefst 10,5 uur achter het dambord gezeten!

Het toernooi is begonnen!Donderdagmiddag vond de openingsceremonie plaats, later in de middag was het dan eindelijke tijd voor de eerste ronde.

Rustdag voor TeamNL KNDBNa de lange reisdag van gisteren was er vandaag een rustdag voor de spelers. Iedereen kon bijkomen van de reis.

TeamNL KNDB na lange reisdag aangekomen in Warschau

Geslaagde voorbereidende bijeenkomst EjK Team NL KNDBOp zondag 7 juli 2019 werd de voorbereidende bijeenkomst voor het EjK 2019 gehouden. Deze bijeenkomst vond plaats op 'Sportcentrum Papendal'. Acht jonge dammers en damsters werden hier samen met de meereizende ouders voorbereid voor het EjK in Warschau (Polen).

Klik hier om naar het fotoboek te gaan

01-08-2019

AL Algemeen
Warschau Universiteit
Nowoursynowska 166,
02-787 Warsaw

Aanvang: 12:00 uur

Daria Shulepova

Organisatie:

 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl
X

Neem contact op met de organisatie