NK Pupillen meisjes
NK Pupillen meisjes
NK Pupillen meisjes

Informatie

Locatie
Het Knooppunt
Jan Dekkerstraat 1b
7902 JG Hoogeveen
0528-220727

Organisatie
Vera Brunink (hoofdorganisator)
Jasmijn Scholtens
Nicole de Vries

Contact
Zainal Palmans (06-15282620)

Website
Damclub Hoogeveen

Parkeren
Hoewel u in de straten rondom het speellokaal overal vrij kunt parkeren, verzoekt de organisatie u vriendelijk dit niet te doen maar even door te rijden naar de parkeerplaats van de Juliana van Stolbergstraat (bij de school). Deze parkeerplaats is nog geen vijf minuten lopen vanaf de speellocatie.  Programmaboekje 2019

Toegevoegd op: 14-04-2019 16:42 door Damclub Hoogeveen

Actueel

Marjory en Matheo kampioenen!De kampioen bij de pupillen meisjes en welpen algemeen zijn bekend. Marjory Feyt uit Ochten bleef haar concurrentie met één punt voor en Matheo Boxum uit Emmeloord was oppermachtig.

Spanning aan de topDe tweede dag van het Nederlands kampioenschap voor pupillen meisjes bracht weer veel verrassingen. Zo werd er eventjes stuivertje gewisseld om de eerste plek.

Marjory Feyt start optimaalHet NK Pupillen Meisjes is vandaag in Hoogeveen van start gegaan. Het deelnemersveld bestaat uit 17 meisjes. De jonge organisator, Vera Brunink (15), heette de deelnemers in haar openingsspeech van harte welkom. Na enkele formaliteiten liet Vera alle deelnemers een lootje trekken. Om het lotnummer te achterhalen, moesten ze wel eerst in een ballon prikken. Dat was wel even spannend voor de finalisten.

Damclub HDC houdt dubbel jeugd-NK Er wordt weer flink gedamd in Hoogeveen. Zo organiseert de Hoogeveense damclub een dubbel jeugd-NK. Van 30 mei tot en met 1 juni vindt het NK Pupillen Meisjes plaats. Op zaterdag 1 juni wordt ook nog eens het NK Welpen algemeen georganiseerd.

Welkom bij het NK welpen en pupillen meisjes in Hoogeveen!De Hoogeveensche Dam Club organiseert dit jaar voor de zesde keer het NK Pupillen Meisjes en de NK Welpen Algemeen, een mooie mijlpaal waar we hard voor werken en erg trots op zijn. We mochten in het verleden al vele jonge toppers verwelkomen hier in Hoogeveen.

Klik hier om naar het fotoboek te gaan

30-05-2019

Pupillen Meisjes
Het Knooppunt
Jan Dekkerstraat 1b
7902 JG HOOGEVEEN

Aanvang: 11:00 uur

Demi Peters

Met dank aan:

Gemeente Hoogeveen
Betaalgarant Nederland
24-7 Admin
Mijnheer Truckbanden
Bouw- en klusbedrijf Louis
Healthy Ageing Network Northern Netherlands
Organisatie:

Organiserende vereniging(en): Damclub Hoogeveen - Hoogeveen  Damclub Hoogeveen - Hoogeveen  
 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl
X

Neem contact op met de organisatie