EK jeugddammen
EK jeugddammen
EK jeugddammen

Foto's prijsuitreiking

In deze map staan de foto's van de prijsuitreiking van het reguliere toernooi. Voordat wij als Team NL KNDB in het oranje naar de ceremonie gingen kwam de ambassadeur Bert van der Lingen zelfs nog even langs. Hij sprak de delegatie bemoedigende woorden toe en reikte de prijzen uit aan de Nederlanders. Emre, Simon en Jitse ontvingen hun dikverdiende beker!Toegevoegd op: 07-08-2018 21:15 door Team KNDB

Actueel

Team NL KNDB weer veilig en wel terug in Nederland!Vandaag vloog Team NL KNDB terug vanuit Vilnius naar Amsterdam. Daar werden wij opgewacht door veel ouders en familieleden en voorzitter van de KNDB Ebbo de Jong.

Nederlandse medailleregen bij EjK BlitzVandaag was het EjK Blitz. Het oranje legioen mag niet klagen met vier medailles. Jitse Slump en Simon Harmsma wonnen goud, Koos van Amerongen won zilver en Emre bemachtigde het brons.

Jitse en Emre Europees Kampioen RapidVandaag stond het EjK Rapid op het programma. Het toernooi met het verraderlijke speeltempo van vijftien plus vijf leverde Team NL KNDB twee gouden medailles op!

Drie podiumplaatsen voor Team NL KNDBDe laatste speelronde zorgde voor veel spektakel. Veel Nederlandse titelkandidaten bezweken niet onder de druk en wonnen. Dit leverde een spannende slotdagen van het reguliere toernooi.

Team NL KNDB bereidt zich voor op de laatste rondeVandaag werd er weer flink gestreden door de spelers van Team NL KNDB. Hiermee hoopte iedereen een goede uitgangspositie voor morgen te verkrijgen.

Tweede dag met dubbele ronde valt Team NL KNDB zwaarVandaag stond er weer een dubbele ronde op het programma. Team NL KNDB liet helaas hier en daar wat punten liggen. Dat wordt flink aan de bak de laatste twee rondes van het reguliere toernooi.

Team NL KNDB haalt goede score na rustmiddagDe spelers hebben goed geprofiteerd van de rustmiddag. Vanmorgen zat iedereen weer fris en fruitig achter het bord voor de vijfde ronde.

Eerste rustmiddag voor Team NL KNDBVandaag werd de vierde ronde gespeeld. De vrije middag werd door velen besteed met een bezoekje aan de oude binnenstad van Vilnius.

Team NL KNDB komt dubbele-ronde-dag goed doorEerste dubbele ronde zit er op. Er begint tekening in de strijd te komen, maar het toernooi duurt nog lang. Net zoals de laatste koffers die nog afgeleverd moeten worden :)

We zijn begonnen!Vandaag werd de eerste ronde gespeeld. Verder is er nieuws over de koffers!

Team NL KNDB na een hectische dag gearriveerd Na een lange reisdag is Team NL KNDB aangekomen in Litouwen voor het Europees jeugd Kampioenschap. Dit ging niet zonder slag of stoot!

Team NL KNDB maakt zich op voor 20e EjKDinsdagochtend 31 juli vertrekt Team NL KNDB met 24 deelnemers naar Litouwen om daar het Europees jeugd Kampioenschap te spelen.

Klik hier om naar het fotoboek te gaan

01-08-2018

AL Algemeen
Vilnius University
Sauletekio al. 9A
10221 Vilnius

Aanvang: 11:00 uur

Tanya-Marie Cnossen

Organisatie:

 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl
X

Neem contact op met de organisatie