NK Pupillen algemeen
NK Pupillen algemeen
NK Pupillen algemeen

NK Pupillen in Doetinchem

Van 28 april en 3 mei werd er in Doetinchem gestreden om de titel Nederlands Kampioen Dammen 2014.

Na afloop van acht rondes damspektakel was het Dirk Vet die de meeste punten had verzameld. Van de acht partijen won hij er zeven en speelde hij er één remise. Een topprestatie! Dirk heel erg gefeliciteerd. Samen met Jorne Huiting (nummer twee met 13 punten) en Berke Yiğittürk (nummer drie met 12 punten) mag Dirk de Nederlandse eer gaan verdedigen tijdens het Europees en Wereld kampioenschap voor pupillen. 

Met dank aan de sponsoren voor dit toernooi:

Meer informatie, verslagen en foto's vindt u op de toernooisite, die de organisatie is gestart: www.nkpupillen.nl

Toegevoegd op: 20-04-2014 00:59 door admin

Actueel

Pupillen in het nieuwsDe eerste prijs van Dirk en de tweede prijs van Jorne zijn door de lokale en regionale pers opgepakt met leuke artikelen en items. Hier tonen we er enkele.

De voorlaatste rondeOp donderdag was een dubbele ronde. Voor de spelers met minder speelervaring altijd een behoorlijk lastige dag. In de middagronde worden altijd meer fouten gemaakt en zijn veel partijen snel uit.

Sfeerverslag... door de ogen van een ouderWat doet een damouder? Voornamelijk wachten! Maar daarnaast ook ijsberen, coaches met vragen bestoken of zenuwachtig naar de zaal lopen als er even geen zet wordt gedaan, om te kijken of het systeem niet is vastgelopen.

De tweede speeldag PupillenDe tweede speeldag was er één met een dubbele ronde. Dit is altijd zwaar, vooral voor de debutanten die niet gewend zijn 2 intensieve partijen op één dag te spelen. De tweede ronde van zo'n dag kenmerkt zich dan ook vaak met meer fouten en dus snellere overwinningen.

Eerste speeldag PupillenNa de opening door de burgemeester, die ook de openingszet deed, kon het toernooi keurig op tijd beginnen.

Klik hier om naar het fotoboek te gaan

28-04-2014

Pupillen Algemeen
Sporthal De Bongerd
De Bongerd 81
7006 NH Doetinchem

Aanvang: 12:00 uur

Tom Molenaar

Organisatie:

 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl
X

Neem contact op met de organisatie