NK Pupillen
NK Pupillen

NK Pupillen

Hieronder staat de detailinfo voor dit toernooi.

Pupillen Algemeen

Ontmoetingscentrum Morgenstond

1e Eeldepad 3a

2541 JG Den Haag

Route

Aanvang: 

Er is geen parkeerterrein bij de speelzaal, parkeren dient in de wijk te gebeuren (gratis) en het kan dus zo zijn dat er wat verder gelopen dient te worden.

Het ontmoetingscentrum ligt bovendien enigszins verscholen, het 1e Eeldepad is bijvoorbeeld een voetpad.

De locatie is ook per OV goed te bereiken vanaf zowel Den Haag CS als Den Haag HS kan men tram 9 (Vrederust) of tram 16 (Wateringen) nemen tot halte Leggelostraat. Melis Stokelaan oversteken, dan bevindt het 1e Eeldepad zich schuin rechts vanaf de tramhalte gezien. Andere lijnen die in de buurt stoppen zijn de bussen 21 (Scheveningen - Vrederust), 23 (Scheveningen - Kijkduin) en 25 (Grote Markt - Vrederust). Verder stopt ook bus 37 (Leyenburg - Delfgauw) van Connexxion in de nabijheid van de speelzaal.  Programmaboekje NK Pupillen Algemeen en Welpen Meisjes 2018

Toegevoegd op: 30-03-2018 22:01 door Stichting The Hague Open

Actueel

Artikel Telegraaf

Emre Hageman: ‘Ik ben verdiend kampioen’ Het gebeurde in december 2016 in het Haagse Marriott Hotel tijdens de presentatie van de WK-dammatch tussen Roel Boomstra en Jan Groenendijk. Technisch directeur Johan Krajenbrink van de KNDB toonde de verzamelde hoogwaardigheidsbekleders op een groot demonstratiebord de schoonheid van het damspel. Een elfjarig jongetje stak zijn vinger op en vroeg of hij ook een zelfgemaakt probleem mocht laten zien. Met enige hulp van Boomstra lukte het hem de juiste stand te reproduceren waarna hij de oplossing zet voor zet aan het volk openbaarde.

Interviews

Digitale primeur in Morgenstond

Yneke Goerres: dammen én schaatsenZe had even vijf minuten nodig om de nederlaag tegen Ivar Smijers te verwerken. Daarna ging Yneke Goerres, zoals het een nuchtere Friezin betaamt, in Ontmoetingscentrum Morgenstond over tot de orde van de dag. Ze haalde haar schouders op, vond het ‘jammer’ en beet gretig in een broodje kaas. Vertelde dat ze soms wel en soms niet tevreden is over haar partijen maar dat ze in tegenstelling tot sommige andere deelnemers aan het NK pupillen geen traan om een verliespartij zal laten. ‘Ze is niet zo fanatiek als ik’ , glimlacht moeder Amarins.

Hageman winnaar tienertitanenstrijd

Kleine Matheo Boxum (8) damt soms al als een grote vent

Simon Harmsma geeft meteen visitekaartje af

Den Haag week lang decor voor jonge damtalenten

Website NK Pupillen 2018De website van het NK pupillen 2018 in Den Haag is geopend.

Klik hier om naar het fotoboek te gaan

30-04-2018

Pupillen Algemeen
Ontmoetingscentrum Morgenstond
1e Eeldepad 3a
2542 JG Den Haag

Aanvang: 10:00 uur

Melvin Koullen

Met dank aan:

Organisatie:

 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl
X

Neem contact op met de organisatie