HF NK Pupillen Algemeen
HF NK Pupillen Algemeen
HF NK Pupillen Algemeen

Voorwoord KNDB

Traditiegetrouw beginnen we het seizoen in maart met de halve finale voor pupillen. Ook dit jaar zullen de pupillen, verspreid over drie locaties in Nederland, strijden voor een plekje in de finale van het Nederlands Kampioenschap. 

Iedereen heeft bij opgave aan kunnen geven waar je het liefst wil spelen. Daar is bij de indeling van de groepen zoveel mogelijk rekening mee gehouden.

In het programmaboekje vind je de poule indeling per locatie, het wedstrijdprogramma, de speellocatie en andere relevante informatie. Achterin het boekje vinden jullie de wedstrijdvoorwaarden en wat informatie over het Nederlands Kampioenschap. Neem dus vooraf aan de halve finales alvast een kijkje achterin!

Graag gebruik ik dit voorwoord alvast om de damverenigingen in Hoogeveen, Wageningen en Dongen te bedanken voor het organiseren van de halve finales. We zijn hartstikke blij dat jullie ook dit jaar weer de organisatie van een belangrijk toernooi op jullie hebben willen nemen, waarvoor veel dank!

Dan blijft er voor mij niks anders over om iedereen veel succes en plezier te wensen! 

Heike Verheul

Jeugdcommissie KNDB   Programmaboekje HF NK Pupillen 2018

Toegevoegd op: 04-03-2018 15:31 door Jeugdcommissie KNDB

Actueel

Vier keer WSDV in finale NK pupillenIn Wageningen waren negentien jongens en meisjes van de partij van wie zes van het organiserende WSDV. Het werd een ongekend succes voor de thuisclub die liefst vier van de vijf finalisten leverde.

Finalisten in Dongen bekendDe beslissing is gevallen. Lees hier het verslag van de zevende en laatste ronde.

De kleine Matheo Boxum groots in HoogeveenMet vijf finalisten van de vorige finale was bekend dat de halve finale in Hoogeveen veruit het sterkst bezet was. Dat er wel eens koppen konden rollen onder deze finalisten van vorig jaar was duidelijk. Bovendien klopten er een paar andere sterke jeugdspelers aan de deur.

Slotdag HF NK pupillen in volle gang!De tweede dag van de Halve Finales van het NK pupillen 2018 is in volle gang. In elke groep plaatsen zich 5 spelers voor het NK in Den Haag. Wie worden de gelukkigen?

Uitslagen dag 1 HF NK pupillen 2018Op Toernooibase staan alle uitslagen van de eerste speeldag van de Halve Finale NK pupillen 2018. Natuurlijk staat het programma voor de volgende ronde er ook op. Iedereen alvast veel succes op 24 maart!

Klik hier om naar het fotoboek te gaan

10-03-2018

Pupillen Algemeen
Aanvang: 10:15 uur

Arthur Schep

Organisatie:

Organiserende vereniging(en): - Hoogeveen   - Wageningen   - Dongen  Jeugdcommissie KNDB -   
 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl
X

Neem contact op met de organisatie