HF NK Aspiranten Algemeen
HF NK Aspiranten Algemeen
HF NK Aspiranten Algemeen

Voorwoord KNDB

Voorwoord KNDB

Beste deelnemers, ouders en jeugdleiders,
 
In maart en april zijn de halve finales voor welpen en aspiranten van Nederland alweer! Niet de eerste wedstrijden van het jaar, maar zeker een goede aftrap voor een nieuw jeugddamseizoen. En ook dé kans om je te plaatsen voor de jeugddam-kampioenschappen van Nederland. Het zijn dus niet zomaar wedstrijden, want je kunt je met de Nederlandse kampioenschappen plaatsen voor de Europese en Wereldkampioenschappen!

We zijn heel blij dat we drie damverenigingen hebben kunnen vinden die deze halve finales willen organiseren en daarvoor wil ik ze dan ook bedanken. 

Het was dit jaar een lastige zoektocht, waardoor het lang spannend bleef waar jullie zouden gaan spelen. Bedankt voor het geduld en snelle opgaves na de bekendmaking!

Iedereen heeft bij opgave aan kunnen geven waar je het liefst wil spelen. Daar is bij de indeling van de groepen zoveel mogelijk rekening mee gehouden, maar om de indelingen gelijk te krijgen in speelsterkte en grootte, kan niet iedereen bij de eerste keus spelen. Daarvoor vragen we jullie begrip.

Ik wil jullie allemaal veel succes wensen, maak er een paar mooie en sportieve dagen van. 

Anne-Wil Koopman
Jeugdcommissie KNDB  Programmaboekje HF NK Welpen & Aspiranten 2018

Toegevoegd op: 20-03-2018 19:09 door admin

Actueel

Finalisten NK aspiranten 2018 bekend!Op 7 april vond de spannende slotdag plaats van de Halve Finale Aspiranten 2018. In Baarn, Groningen en Huissen werd door in totaal 25 jeugdspelers gespeeld voor negen plaatsen op de finale van het Nederlands kampioenschap. De negen gelukkigen gaan, samen met regerend kampioen Machiel Weistra, van 9 tot en met 14 juli in Doetinchem strijden om de nationale aspirantentitel.

Uitslagen dag 1 Halve Finale NK aspiranten 2018Op zaterdag 31 maart werd in Baarn, Groningen en Huissen de eerste speeldag van de Halve Finale NK aspiranten gespeeld. Kijk bij de uitslagen hoe het is gegaan! Iedereen alvast veel succes gewenst op de slotdag van zaterdag 7 april.

Halve finale NK dammen Aspiranten in BaarnUitslagen en foto's van de eerste en tweede speeldag in Baarn.

HF aspiranten 2018 Groep HuissenWe zijn begonnen!

Wijzigingen in Baarn en HuissenDoor een aantal afmeldingen is het programma voor de HF NK aspiranten in Baarn en Huissen gewijzigd. De deelnemers en organisatoren zijn hiervan op de hoogte gesteld. Onderstaand het nieuwe programma voor deze poules, waarbij gespeeld wordt met hetzelfde speeltempo als in het programmaboekje staat vermeld.

Klik hier om naar het fotoboek te gaan

31-03-2018

Aspiranten Algemeen
Aanvang: 10:00 uur

Gerard Kramer

Organisatie:

Organiserende vereniging(en): - Groningen   - Baarn   - Huissen  Jeugdcommissie KNDB -   
 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl
X

Neem contact op met de organisatie