EK jeugd
EK jeugd

EK Jeugd in Vitebsk (Wit Rusland)

Op zondag 30 juli zal Team KNDB arriveren op de locatie van het EK Jeugd in Wit Rusland om te dammen om de Europese titels.
De verslaglegging van Team KNDB zal worden gecoordineerd door Stijn Overeem, die als coach meereist in het kader van stage ter afronding van zijn opleiding tot jeugdcoach.

De eerste ronde is op dinsdag 1 augustus om 15:00 uur.

Kijk voor standen en uitslagen ook op de website van het EJK in Wit Rusland voor de
welpen algemeen
welpen meisjes
pupillen algemeen
pupillen meisjes
aspiranten algemeen
aspiranten meisjes
junioren algemeen
junioren meisjesToegevoegd op: 31-07-2017 15:23 door Team KNDB

Actueel

Team KNDB weer veilig op Hollandse bodemNa een voorspoedige terugreis is Team KNDB weer in Nederland. Op Schiphol stonden veel familie en vrienden klaar om ons welkom te heten.

Nick Waterink pakt zilver bij EjK BlitzOp deze laatste speeldag vond het EjK Blitz plaats. Het toernooi met wederom negen rondes had een speeltempo van vijf minuten plus drie seconden per zet: sneldammen dus!

Jitse Slump pakt de dubbelVandaag stond het EjK Rapid op het programma. Het toernooi duurde negen rondes en elke ronde had een speeltempo van vijftien minuten plus vijf seconden per zet. Een lange dag dus!

Slump en Weistra maken het waar!Vandaag hebben de spelers van team KNDB wederom een plusscore gehaald, dit keer was het +2. Dit brengt het totaal op +15: een super resultaat! Verder stond ronde negen op het programma. Na deze speeldag zou alles duidelijk zijn. De spanning was om te snijden, maar Nederland heeft er naast de Oranjeleeuwinnen nog twee kampioen bij.

Het toernooi is nu écht begonnenVandaag stond ronde acht op het programma. In deze voorlaatste ronde heeft Team KNDB uitstekend gescoord, namelijk +11! Dit brengt de totaalscore op +13. Veel lachende en blije gezichten kwamen de analyse ruimte binnen en dit zorgde voor uitermate tevreden coaches.

Slump en Weistra op titelkoersVandaag werd de tweede dubbele ronde gespeeld, en aan het einde van die dag staan Machiel Weistra en Jitse Slump bovenaan in hun categorieën.

Team KNDB houdt zijn plusscore vastSpelers scoren 50 procent in enkele ronde op speeldag vier.

Eerste dubbele ronde voor team KNDBVandaag stond er een dubbele ronde op het programma. Weer even wennen dus voor team KNDB.

Rustige dag in VitebskDe vierde dag in Wit-Rusland begon vroeg en had één ronde op het programma staan.

De kop is eraf!

Rustdag in VitebskDe rustdag van team KNDB is weer ten einde.

Team KNDB aangekomen in VitebskNa een lange reisdag van ongeveer twaalf uur is team KNDB gearriveerd in Vitebsk (Wit-Rusland). De reis is spoedig verlopen en de eerste kennismaking met het hotel en eten is gemaakt.

Klik hier om naar het fotoboek te gaan

01-08-2017

AL Algemeen
Wit Rusland

Vitebsk

Aanvang: 10:00 uur

Nick Waterink

Met dank aan:

Twijg IT
Organisatie:

 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl
X

Neem contact op met de organisatie