WK Jeugd
WK Jeugd

Toernooisite Turkije

De Turkse organisatie heeft een uitgebreide toernooisite, waar alle informatie in het Engels beschikbaar is.http://wcy2016.fmjd.org/Toegevoegd op: door

Twitter mee

Om iedereen thuis op de hoogte te houden van iedere ronde, wordt door verschillende deelnemers getwitterd. We gebruiken hiervoor #WJK2016. Twitter mee!Toegevoegd op: 29-10-2016 17:07 door Team KNDB

Actueel

Martijn van IJzendoorn pakt ook wereldtitelIZMIR – Met nog een ronde te gaan heeft de kersverse internationale grootmeester (GMI) Martijn van IJzendoorn in het Turkse Izmir zich wederom verzekerd van de wereldtitel bij de junioren. Het is de 5e wereldtitel voor de 19-jarige dammer uit Wateringen die daarmee zijn damcarrière bij de jeugd glansrijk afsluit. In augustus pakte hij nog de Europese jeugdtitels bij het gewoon dammen, rapid én blitz.

De Nederlandse aspiranten op het WKAfgelopen dinsdag is na de partij even kort gesproken met de twee Nederlandse aspiranten, die namens Nederland deelnemen aan het WK.

Wouter Wolff wereldkampioen BlitzWouter Wolff is maandagmiddag 1 november wereldkampioen Blitz geworden in Izmir, Turkije.

Het WjK is begonnen!Een korte eerste sfeerimpressie vanuit Turkije

Het WK komt er aan!Het lijkt nog zo kort geleden dat we het wereldkampioenschap dammen voor jeugd in het Drentse Beilen organiseerden, maar toch is het al weer een jaar geleden. En weer staat er een prachtig WK voor de deur. Dit keer treedt de jonge Turkse dam bond op op gastheer. Er zal gespeeld gaan worden in een fantastisch vakantieoord vlakbij Izmir. In het verleden heb ik menigmaal mijn vakantie doorgebracht in een dergelijk resort, en heb genoten van de gastvrijheid van de Turken. En als de foto's op de site ons niet bedriegen wordt het wederom een toernooi onder goede omstandigheden.

Klik hier om naar het fotoboek te gaan

30-10-2016

AL Algemeen
Club Resort Atlantis
Sığacık Mah. Akkum Cad. No: 175
Seferihisar, İzmir Turkij

Aanvang: 12:00 uur

Simon Harmsma

Organisatie:

 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl
X

Neem contact op met de organisatie