EK Jeugd
EK Jeugd

Twitter mee

Om iedereen thuis op de hoogte te houden van iedere ronde, wordt door verschillende deelnemers getwitterd. We gebruiken hiervoor #EJK2016. Twitter mee!Toegevoegd op: 27-07-2016 17:07 door Team KNDB

Het aftellen is begonnen

Terwijl het NK aspiranten nog gespeeld moet worden, zijn de eerste voorbereidingen voor het EK Jeugd 2016 al weer in volle gang.

De organisatie heeft intussen ook een website beschikbaar: http://eyc2016.fmjd.org/


Daar zullen, zoals gebruikelijk, de foto's, resultaten, lotingen, etc. bekend gemaakt worden. Doorgaans is dat nadat alle partijen binnen die ronde zijn afgelopen.

Daarnaast is het vaak zo dat er vanuit Team KNDB getwitterd wordt, berichten op Facebook gezet worden en soms wordt er een dagverslag gemaakt door één van de meereizende familieleden.

Houd daarom deze site ook goed in de gaten. Het zal de komende weken verder gevuld gaan worden.Toegevoegd op: 08-07-2016 17:07 door Team KNDB

Actueel

Triple goud voor Martijn van IJzendoornMet een ongekend vertoon van macht heeft Martijn van IJzendoorn in Pinsk (Belarus) ook bij de rapid en blitz het goud weten te veroveren. Bij de rapid deed hij dat met een 100% score. Bij de blitz bleef hij ook ongeslagen, maar moest hij drie remises toestaan.

Van Rio naar medaillekansen in PinskTerwijl de ogen van de hele sportwereld op Rio gericht zijn in verband met de Olympische Spelen 2016, kijken wij naar onze jeugddammers in Pinsk, waar we ook dit jaar weer goede podiumkansen hebben.

Derde speeldag, twee rondenVannacht best wel goed geslapen. Toch wel wat moe wakker geworden maar we gaan er gewoon weer voor vandaag! Dubbele ronde. Om 9 uur ronde 3 en om 15.00 uur ronde 4. Een zware dag voor de boeg! Tussendoor heen en weer naar het hotel om te eten. En de opdracht van teamchef Rik voor diegenen die genoeg tijd hebben om ook nog even wat te rusten op de slaapkamer.

Samenvatting van de reisTerwijl de vierde ronde is begonnen, maken we vanuit Nederland even een samenvatting van de verschillende verhalen op Facebook en websites van diverse deelnemers.

Lotingen in chessarbiterOp maandag 1 augustus was de kleurrijke opening van het EK Jeugd 2016. Enkele uren daarna startte de eerste ronde.

Klik hier om naar het fotoboek te gaan

01-08-2016

AL Algemeen


Pinsk (Wit Rusland)

Aanvang: 13:30 uur

Tanya-Marie Cnossen

Organisatie:

 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl
X

Neem contact op met de organisatie