NK Junioren meisjes
NK Junioren meisjes
NK Junioren meisjes

Denise van Dam kampioen van Nederland 2013

In de laatste ronde speelde Denise van Dam remise tegen Stella van Buuren en zag zij Mara Langeveld langszij komen. Door de plusremise werd Denise kampioen van Nederland 2013!

Denise won ook de prijs voor de mooiste partij: voor haar partij tegen Lisa Aleven. Lisa won de prijs voor het mooiste fragment: voor haar combinatie uitgehaald tegen zus Tessa.Toegevoegd op: 15-07-2013 23:30 door DV VBI Huissen

Actueel

Denise van Dam NK 2013In de laatste ronde speelde Denise van Dam remise tegen Stella van Buuren en zag zij Mara Langeveld langszij komen. Door de plusremise werd Denise kampioen van Nederland 2013!

Wageningen Girls are go!Na vier van de vijf ronden is het NK junioren meisjes een Wageningenfeestje geworden. Denise van Dam zette Tessa Aleven van het bord. Mara Langeveld kende geen pardon tegen Stella van Buuren.

Stella achterhaalt DeniseIn de derde ronde kwam Stella van Buuren op gelijke hoogte met Denise van Dam door een overtuigende zege op Lisa Aleven. Mara Langeveld noteerde haar eerste winst met een zege op Tessa Aleven.

Denise van Dam behoudt de leidingNa de overwinning in de tweede ronde op haar clubgenote Mara Langeveld in de tweede ronde blijft Denise van Dam aan de leiding in het NK junioren meisjes. Lisa Aleven bleef in het spoor van de koploopster door zus Tessa met een verrassende combinatie opzij te zetten.

Denise van Dam aan de leiding na eerste rondeNa de eerste ronde gaat Denise van Dam aan de leiding in het NK junioren meisjes. Denise scoorde een - onwennige - plusremise tegen Lisa Aleven.

NK junioren meisjes van start

Programmaboekje aspiranten en meisjes junioren bijna klaar

Klik hier om naar het fotoboek te gaan

10-07-2013

Junioren Meisjes
Het Koelhuis
Koelhuisstraat 1
Huissen

Aanvang: 11:00 uur

Snelmenu

>> 13-07-13 sluiting

Lisa Aleven

Met dank aan:

ONS Accountants en Belastingadviseurs
VBI
Jansen Totaal Wonen
Organisatie:

 
Copyright 2023 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl
X

Neem contact op met de organisatie