Voorwoord

Welkom in Gouda!

Het denksportcentrum waar jullie te gast zijn op zaterdag 1 april en zaterdag 8 april, bestaat nu een aantal jaar. We kunnen ons voorstellen dat het voor jou niet zoveel uitmaakt waar je speelt. Als je maar een goede tafel en stoel hebt, er genoeg licht is, en je wat te drinken kunt bestellen.


Toch vragen we in dit voorwoord even je aandacht voor de man die ervoor gezorgd heeft dat dit gebouw er is voor alle denksporters. De heer De Hoog zocht lang naar een plek waar hij rustig kon biljarten en bridgen. Hij had dezelfde wensen als jullie. Een vriendelijke ruimte om in te spelen en wat te drinken met clubgenoten. Hier geprobeerd, daar gevraagd, maar zo'n ruimte bleek niet te vinden in Gouda. Dus creŽerde hij uiteindelijk zelf maar een denksportcentrum.

Waarom vertellen wij je dit? Omdat we je willen laten zien dat je niet te snel moet opgeven als iets niet lukt, dat je met het varen van eigen koers aan je eigen succes kunt werken. Feitelijk zoals jij dat ook op het dambord doet. Als je je eigen strategie bedenkt, heb je meer kans op winst dan wanneer je het spel laat bepalen door je tegenstander.

In dit denksportcentrum wensen de twee organiserende verenigingen Damlust Gouda en DEZ Reuwijk je veel damplezier!

Namens Damlust Gouda,
Erno Prosman

Namens DEZ Reeuwijk,
Hans de Knikker


Toegevoegd op: 27-03-2017 00:02 door locatiebeheerder Gouda
Aanvang: uur

Rudi van Velzen

Met dank aan:

Gemeente Hoogeveen
damboeken.nl
Betuwe65Plus
PW Consulting
Organisatie:

Organiserende vereniging(en): Damclub Hoogeveen - Hoogeveen   - Hoogeveen   - Gouda   - Culemborg  
 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl