HF NK Aspiranten
HF NK Aspiranten
HF NK Aspiranten

De laatste speeldag is begonnen!

Arbiter Johan Haijtink heette op de laatste speeldag alle deelnemers weer van harte welkom. Iedereen was ruim op tijd en Johan kon dus stipt 10.30 uur de digitale klokken aanzetten. Het regent licht, dus het is mooi damweer.

Jeroen van den Brink moest in de partij tegen Nick Waterink op de 34e zet een schijf inleveren. En even later verloor hij een tweede schijf.

Tom Knapen wist de binding van de witte schijven van Jelle van Dijk op de 18e zet om te zetten in schijfwinst. Jelle kon even later de schijf wel weer terug veroveren, maar zijn voorpost werd smakelijk weer opgepeuzeld. Op de 50e zet had Jelle geen goede zetten meer en verloor hij nog een schijf. Hij gaf meteen op.

Thomas Hanhart had nog geen gelukkig toernooi. Puntloos begon hij de tweede speeldag. In zijn partij tegen Bart Westerveld dreigde hij opnieuw het onderspit te delven na een foute opspeelzet op zet 32 dat hem schijfverlies opleverde. Toen hij echter een hekstelling op zijn korte vleugel innam, keerden de kansen volledig. Op de 40e zet kon hij een damcombinatie nemen, maar ook Bart zou dan met gelijk aantal stukken op dam komen. Het offer van Thomas op de 47e zet was goed voor de winst, maar hij wist het niet af te ronden, zodat er remise werd overeengekomen.

Toegevoegd op: 16-05-2015 10:33 door locatiebeheerder Laren

14-05-2015

Aspiranten Algemeen
Hazerswoude, Laren en HeerdeAanvang: 10:00 uur

Tom Molenaar

Met dank aan:

Eye-T Webdesign
Muziekhuis Souman
Grand Café Bistro-rant<br>´t Langenbaergh
Van Guilik
Organisatie:

Organiserende vereniging(en): Samen Sterk - Hazerswoude dorp  DEZ - Laren  Eye-T Webdesign / OG - Wapenveld  
 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl