HF NK Aspiranten
HF NK Aspiranten
HF NK Aspiranten

De 1e ronde zit er op!

De eerste ronde in Laren zit er op! Het plaatselijke onderonsje tussen Thomas Hanhart en Tom Knapen viel in het voordeel van Tom uit. Thomas nam een ruil naar veld 24, die wat optimistisch was. Hij had onvoldoende rugdekking en kwam een schijf achter. Even later volgde nog een vernietigende combinatie.

Jelle van Dijk won van Tom Molenaar. Het gevecht om veld 24 werd in het voordeel van Jelle beslist. Daarna hield Tom het met een schijf achter nog lang vol, maar kwam hij toch dat schijfje in het eindspel net te kort.

De Drentse strijd tussen Bart Westerveld en Nick Waterink eindigde onbeslist. Qua partijverloop was dat verrassend. Bart stond een schijf achter en zijn voorpost op 14 was kwetsbaar. Toch was het deze schijf, waarmee hij een (bijna)doorbraakcombinatie kon nemen en een schijf voor kwam. Later offerde hij voor een doorbraak, maar vergiste zich in het te gemakkelijk weer laten afpakken. In het eindspel kwam hij zelfs 2 schijven achter, maar wist wonderbaarlijk nog een puntendeling te forceren.

Toegevoegd op: 14-05-2015 12:10 door locatiebeheerder Laren

14-05-2015

Aspiranten Algemeen
Hazerswoude, Laren en HeerdeAanvang: 10:00 uur

Thijs Verboon

Met dank aan:

Eye-T Webdesign
Muziekhuis Souman
Grand Café Bistro-rant<br>´t Langenbaergh
Van Guilik
Organisatie:

Organiserende vereniging(en): Samen Sterk - Hazerswoude dorp  DEZ - Laren  Eye-T Webdesign / OG - Wapenveld  
 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl