HF NK Aspiranten
HF NK Aspiranten
HF NK Aspiranten

Verslag per ronde dag 1

Beste deelnemers, damliefhebbers,

Ronde 1 zit er alweer op. De eerste zet werd verricht door Richard Treur, de voormalige trainer van Wouter Morssink. Wouter speelt een thuiswedstrijd in Hazerswoude.

Na de spanning van zich afgeschud te hebben won Wouter een schijf en later ook de partij. De - op papier - favorieten lieten zich toch al van hun beste kant zien. Tot slot waren er nog een paar spannende partijen bezig. Tamar verloor na een zwaar gevecht van Berke. In de groep Hazerswoude 1 won Rene na een spannende strijd van Menno.

Ronde 3 is begonnen na een kleine pauze. De partij tussen Berke en Bram was er een van wisselende kansen. Eerst stond Berke heel slecht maar later had hij toch nog moeten winnen. Tamar en Thijs wonnen al snel hun partij. Marco de Leeuw moest vechten voor 1 punt.

In de andere groep wonnen Wouter en Simon snel. De andere partijen waren spannend. Johan won van Dirk. De partij tussen Dirk Vet en Rene Emmaneel was heel spannend. Dirk leek gewonnen te staan maar de overmacht was moeilijk. Uiteindelijk besloten de heren tot remise waarna ze zich op de lunch stortten.

Ronde 3 was precies om half 4 afgelopen. De dammers beginnen moe te worden maar ze moeten vandaag nog een ronde. In groep 1 zijn alle deelnemers tot score gekomen. Rini Schellekens speelde remise tegen Simon Kruit zodat beide jongens een punt hebben. Wouter, Dirk en Johan wonnen hun partij en gaan aan kop. 

In groep 2 heeft Thijs al zijn partijen gewonnen. Berke en Marco wonnen ook. Zij hebben een punt minder. Bram Bekkers doet het ook heel goed. Hij heeft 3 punten. Tamar en Robert-Jan verloren hun wedstrijd zodat ze samen op 2 punten blijven staan. Marijn en Erwin zijn vast van plan de laatste ronde punten te scoren.

De laatste ronde zit erop. In groep 1 staat thuisspeler Wouter Morssink aan de leiding. Hij won al zijn partijen. Dirk Vet en Johan Top volgen hem op de voet. In groep 2 is het nog spannender. De strijd om 2 finaleplaatsen lijkt te gaan tussen Thijs Verboon, Berke Yiğittürk en Marco de Leeuw.

Zaterdag is de ontknoping!

Toegevoegd op: 13-05-2015 10:40 door locatiebeheerder Hazerswoude dorp

14-05-2015

Aspiranten Algemeen
Hazerswoude, Laren en HeerdeAanvang: 10:00 uur

Marijn Jans

Met dank aan:

Eye-T Webdesign
Muziekhuis Souman
Grand Café Bistro-rant<br>´t Langenbaergh
Van Guilik
Organisatie:

Organiserende vereniging(en): Samen Sterk - Hazerswoude dorp  DEZ - Laren  Eye-T Webdesign / OG - Wapenveld  
 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl