HF NK Aspiranten
HF NK Aspiranten
HF NK Aspiranten

Waarom Heerde?

Onder verantwoording van de damclub in Wapenveld wordt dit toernooi gehouden in Heerde, de woonplaats van eerstejaars aspirant Vincent Houtjes.

Damclub Eye-T Webdesign / OG is gevestigd in Wapenveld, een dorp dat tot de gemeente Heerde behoort. Onder de bezielende leiding van Erik Bakker is daar jaren geleden een jeugdafdeling opgezet, hetgeen nog niet zo lang geleden is overgenomen door één van die voormalige jeugdleden: Maikel van den Esker. Samen met de leden van de jeugdcommissie organiseert Maikel jaarlijks de PODB cup, geeft hij les op scholen, organiseert hij het plaatselijke schooldamtoernooi en dit jaar ook de halve finale van Nederland van schooldammen. Hij heeft zijn handen meer dan vol daaraan.

Daarom is de organisatie van deze halve finale in handen van Eva Houtjes. Zij assisteerde al eerder bij de halve finale pupillen, het NK2011, NK clubteams en niet te vergeten de World Cup 2013 in Wageningen. Dit wordt echter het eerste toernooi onder haar leiding. Ze weet zich gelukkig ondersteund door de ervaren toernooiorganisatoren Erik Bakker en Rienk van Marle.

De organisatie, met hulp van clubleden, zal er dan ook alles aan doen om een mooi en sportief toernooi neer te zetten op deze prachtige locatie.

Toegevoegd op: 10-02-2015 10:01 door locatiebeheerder Heerde

14-05-2015

Aspiranten Algemeen
Hazerswoude, Laren en HeerdeAanvang: 10:00 uur

Thomas Hanhart

Met dank aan:

Eye-T Webdesign
Muziekhuis Souman
Grand Café Bistro-rant<br>´t Langenbaergh
Van Guilik
Organisatie:

Organiserende vereniging(en): Samen Sterk - Hazerswoude dorp  DEZ - Laren  Eye-T Webdesign / OG - Wapenveld  
 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl