NK Aspiranten algemeen
NK Aspiranten algemeen
NK Aspiranten algemeen

Voorwoord organisatie - Welkom in Bunschoten

Het is mij een genoegen een ieder welkom te heten in ons mooie dorp Bunschoten-Spakenburg, waar dit jaar naast het 3e Boboli toernooi de Nederlands Kampioenschappen van de aspiranten jongens en de meisjes junioren zullen worden afgewerkt.

Het is goed voor de damsport dat naast de ervaren ‘ouwe rotten’ er jongeren zijn die de schoonheid van het dammen hebben ontdekt. Verliefd zijn is iets moois in het leven en wellicht zijn er bij de jongeren al wel wat ontwikkelingen gaande op dit vlak. Maar van groter belang is dat jullie VERLIEFD zijn op het damspel en dat de vonk blijvend is overgesprongen.

De jeugdige spelers, waarvan sommigen nog maar net de laatste lessen en toetsen op school hebben afgerond, mogen nu een aantal dagen even ontspannen en zich verder oefenen in het op een sportieve wijze verslaan van de tegenstander. Even een weekje relaxen. Een aantal van jullie wordt ondergebracht in een gastgezin, zodat het gevoel er even helemaal uit te zijn nog beter wordt versterkt.

Ik hoop dat iedereen een leuke sportieve week tegemoet kan gaan waarin wij als één grote damfamilie mogen genieten van elkaar en van de damsport.

Namens de organisatie
Peter Frans Koops
Voorzitter organisatiecomité 3e Bobolitoernooi  en
NK aspiranten algemeen en meisjes juniorenToegevoegd op: 06-07-2014 13:31 door locatiebeheerder Bunschoten

07-07-2014

Aspiranten Algemeen
Denksportcentrum En Passant
Bikkersweg 90
3752 WV Bunschoten

Aanvang: 11:00 uur

Nick Waterink

Met dank aan:

Fish partners
Visspecialist de Kaaieman
Everloo Accountancy & Belastingadvies
Organisatie:

 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl