NK Aspiranten algemeen
NK Aspiranten algemeen
NK Aspiranten algemeen

Voorwoord jeugdcommissie

Eindelijk staat dit toernooi op het punt van beginnen: het laatste jeugddamtoernooi van dit seizoen, alhoewel er natuurlijk voor de echter toppers nog een EK en WK aankomt. Tickets voor deze toernooien zijn te verdienen door hoog te eindigen op dit toernooi, een reden te meer om alles te geven om op het podium te komen.

Volgens mij is het deelnemersveld bij de aspiranten nog nooit zo sterk geweest. Vier deelnemers zijn aangemerkt als nationale talenten, één staat op de nominatie om dit te worden. Terwijl ik dit stukje schrijf is het NK sneldammen net achter de rug: Jan Groenendijk werd gewoon op 15-jarige leeftijd al nationaal kampioen bij de senioren. Hij is hier in Bunschoten aanwezig. Ook Jitse Slump, op het podium bij de junioren en Wouter Morssink, sneldamkampioen bij de aspiranten is aanwezig. En dan kan ik nog wel even doorgaan om de prestaties van deze heren te beschrijven. 

Maar ook bij de meisjes junioren loopt er veel talent: Iedere deelneemster heeft al internationale ervaring! Het belooft dus een spannend toernooi te worden.

Tegelijkertijd met deze twee toernooien wordt het Boboli-open zomertoernooi gespeeld. Heel Bunschoten zal dus in de damsferen verkeren. Een woord van dank naar de organisatie van de beide toernooien mag dus ook niet ontbreken. Wat zouden we zonder hen zijn?

Ik wens iedereen heel veel succes toe en een mooi sportief toernooi!
Cees de Leeuw

Jeugdcoordinator KNDBToegevoegd op: 06-07-2014 13:27 door locatiebeheerder Bunschoten

07-07-2014

Aspiranten Algemeen
Denksportcentrum En Passant
Bikkersweg 90
3752 WV Bunschoten

Aanvang: 11:00 uur

Thijs Verboon

Met dank aan:

Fish partners
Visspecialist de Kaaieman
Everloo Accountancy & Belastingadvies
Organisatie:

 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl