HF NK Pupillen
HF NK Pupillen
HF NK Pupillen

Dammen in de Arena

waar menig kampioen is gehuldigd.

Als damvereniging ben je altijd bijzonder trots wanneer je een jeugdtoernooi mag organiseren waar veel van de sterkste jonge dammers hun kunsten kunnen laten zien. Vaak gaat daar voor jullie een lange periode aan vooraf van oefenen, trainen, winnen, verliezen en toch doorgaan. En dat alles met het doel om beter te worden en misschien ooit eens Nederlands Kampioen of nog meer. Vele illustere dammers zijn jullie al voorgegaan en misschien zit er tussen de deelnemers aan een van deze kwalificatietoernooien wel de nieuwe wereldkampioen van de toekomst.

De halve finales moeten voor jullie de springplank worden naar het Nederlands Kampioenschap en nu kun je laten zien dat je bij de top van Nederland hoort!

Wij zullen er alles aan doen om hier een heel geslaagd toernooi van te maken. Wij rekenen daarbij op jullie sportiviteit en inzet, maar hopen ook dat het een heel gezellig toernooi gaat worden. Wij wensen alle deelnemers heel veel succes in de voorbereidingen en tijdens de partijen.

Namens onze vereniging zullen ook een aantal spelers meedoen en we hopen natuurlijk dat zij hoge ogen zullen gooien.

Tenslotte wil ik alle belangstellenden, familieleden, vrienden en/of clubgenoten van de deelnemers van harte uitnodigen om eens een kijkje te komen nemen in onze damarena.

Maarten van Leenen
06-27863793
info@damclub-sna.nl
Voorzitter damvereniging SNA

SPEELLOKATIE:

Het Huygens College, Bergmolen 13, 1703 NX, Heerhugowaard (een groot winkelcentrum bevindt zich op 2 minuten lopen van de speelzaal).

ARBITER:

Bertus Groot, Heerhugowaard.
Preferences
§
1
2
3
4
5
6
7
8
9
0
-
=
Backspace
Tab
q
w
e
r
t
y
u
i
o
p
[
]
Return
capslock
a
s
d
f
g
h
j
k
l
;
'
\
shift
`
z
x
c
v
b
n
m
,
.
/
shift
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
Português
Русский
alt
alt
Preferences

Toegevoegd op: door

29-03-2014

Pupillen Algemeen
Heerhugowaard, Dedemsvaart, Den BoschAanvang: 10:30 uur

Jefta Vroege

Organisatie:

Organiserende vereniging(en): - Den Helder   - Urk   - Eindhoven   - Dedemsvaart   - Heerhugowaard   - Groningen   - Den Bosch  
 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl