NK Junioren
NK Junioren
NK Junioren

Ronde 4

Ronde 4

Kreeft-D. Boxum ; Boxum koos voor een flankcentrumaanval en dat pakte goed uit in eerste instantie. Iets te vroeg bezette hij een tweede centrumveld, waardoor Kreeft een bekend offer plaatste waar Boxum geen antwoord op had en een schijf verloor. Kreeft maakte het bekwaam af.

Oostindjer-Sosef; Beide spelers besloten er een rustig partijtje van te maken en de balans werd nergens echt verbroken. Remise was het resultaat.

M.Boxum-Harmsma; Boxum moest toch een keer beginnen met een opmars, dus waarom ook niet tegen de koploper zal hij gedacht hebben. Hoewel er een klassiek spelletje ontstond, waren er toch wel een paar kenmerken die de partij interessant maakten. Maar de jonge routiniers wilden hun hand ook niet overspelen en hield de puntenmarge nauwkeurig in de gaten.

Hageman-M. Gabbert; vanaf het middenspel wist Hageman de druk er goed op te zetten. Gabbert speelde taai tegen, maar moest het uiteindelijk toch opgeven na een gemene truc.

Spijker-L. Gabbert; Spijker maakt een zeer sterke indruk dit toernooi en dat hij in de middenmoot staat is te wijten aan zijn verliespartijen waarin hij voortreffelijk stond. Tegen Gabbert liet Spijker een zeer goede techniek zien en liet de stand helemaal doodlopen. Gabbert liet het zich niet allemaal bewijzen en gaf terecht op tijd op.Toegevoegd op: 04-05-2023 18:00 door Damclub WvM

01-05-2023

Junioren Algemeen


Westerhaar

Aanvang: 11:00 uur

Daniel Boxum

Met dank aan:

Noppers aangenaam fietsen
Organisatie:

Organiserende vereniging(en): Webmaster Jeugddammen -   Damclub WvM - Westerhaar  
 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl