HF NK Pupillen
HF NK Pupillen
HF NK Pupillen

Super spannende slotdag

Hoogblokland dag 2

Dat het spannend zou worden wie aan het NK pupillen in de eerste week van mei in Huissen mee mocht doen was te verwachten na de eerste speeldag.

Op Alex stond geen maat. Zonder in de problemen te komen won hij al zijn partijen. Ook Jasmina was goed op dreef. Met 5 punten uit 3 partijen werd ze tweede. Soms moest ze van heel ver komen. Noa maakte het haar in de laatste ronde niet gemakkelijk en remise was meer dan verdiend voor Noa.
Voor Pepijn was het niet verrassend dat hij een nul moest incasseren tegen Aex. Pijnlijk was wel de moeizame partij tegen Kors. Hij was het meest gelukkig met een remise. Winst in de laatste ronde bracht hem nog net op het podium.
Te vermelden is de zeer verdienstelijke 4e plaats voor de enige welp in het gezelschap: Sven speelde een zeer gedegen toernooi. Noa had een sterke tweede dag en met de vijfde plaats was ze meer dan tevreden.
Voor de plaatsen 5 t/m 8 waren er veel kanshebbers. Uiteindelijk eindigden 5 spelers met 7 punten. Na weerstandspunten moest zelfs de SB-score de beslissing brengen. RafaŽl, Thomas en Olivier waren de gelukkigen. Thijs en Kors redden het net niet. Zij hadden het nakijken doordat er door een afzegging op laatste moment met een oneven aantal spelers werd gespeeld. De loting in de eerste ronde tegen de dummy was van invloed op de eindstand.

Toegevoegd op: 18-03-2023 17:05 door locatiebeheerder Hoogblokland

04-03-2023

Pupillen Algemeen


Hoogblokland en Wageneningen

Aanvang: 11:45 uur

Cas Schaapveld

Organisatie:

Organiserende vereniging(en): Webmaster Jeugddammen -    - Hoogblokland   - Wageningen  
 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl