EK Jeugd Turkije
EK Jeugd Turkije
EK Jeugd Turkije

‘TeamNL KNDB – jong oranje’ arriveert in Nevsehir

Vandaag is ‘TeamNL KNDB – jong oranje’ vertrokken naar Turkije voor het Europees Kampioenschap Jeugddammen. Komende maandag begint het toernooi.

Al om 04:30 uur werd er verzameld op het vliegveld van Düsseldorf. Vanaf daar werd naar Istanbul gevlogen om vervolgens weer door te vliegen naar Nevsehir. Op het vliegveld van Düsseldorf werden de nieuwe KNDB-polo’s uitgedeeld. Als oranje-legioen arriveerde iedereen, na een lange vliegreis en busreis, in het prachtige resort in Nevsehir.

Bij aankomst scheen de zon nog volop. Alex en Alexei (dit is overigens het toernooi van de ‘Alexen’, maar daarover later meer), konden het niet laten meteen een duik te nemen in het verfrissende blauwe water van het resort. ’s Avonds werden er nog spelletjes gedaan.

Na de lange reisdag is iedereen erg moe geworden. Daarnaast is het in Nevsehir een uur later dan in Nederland. Iedereen is op tijd naar bed gegaan om energie bij te tanken voor het toernooi wat komen gaat. De wijze lessen over de ‘energiehuishouding’ zijn meteen in acht genomen.

Morgen staat er een ‘acclimatisatie-dag’ op het programma. De spelers, ouders en coaches kunnen wennen aan het warme klimaat, een kijkje nemen in de speelzaal, inkopen doen, etc.

Later meer!

    

Toegevoegd op: 30-07-2022 21:14 door Team KNDB

01-08-2022

AL Algemeen
Suhan Cappadocia Hotel&Spa

Cappadocia

Aanvang: 09:00 uur

Fleur Kruysmulder

Organisatie:

 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl