NK Aspiranten Algemeen
NK Aspiranten Algemeen
NK Aspiranten Algemeen

Voorwoord organisatie

Welkom in Bunschoten

Het is mij een genoegen u allen welkom te heten in ons mooie dorp Bunschoten-Spakenburg. De Vereniging Promotie Damsport Bunschoten zal tegelijkertijd met het 8e Boboli Bunschoten Open Tournament de Nederlands Kampioenschappen Aspiranten organiseren. Het NK Aspiranten zal plaatsvinden van zondag 7 juli tot en met vrijdag 12 juli 2019.

Het is goed voor de damsport dat er naast de ervaren ‘ouwe rotten’ jongeren zijn die de schoonheid van het dammen hebben ontdekt. Verliefd zijn is iets moois in het leven en wellicht zijn er bij de jongeren al wel wat ontwikkelingen gaande op dit vlak. Maar van groter belang is dat jullie VERLIEFD zijn op het damspel en dat de vonk blijvend is overgesprongen. De jeugdige spelers, waarvan sommigen nog maar net de laatste lessen en toetsen op school hebben afgerond, mogen nu een aantal dagen even ontspannen en zich verder oefenen in het op een sportieve wijze verslaan van de tegenstander. Even een weekje relaxen.

Een groot aantal van de jeugdige dammers zullen logeren in het clubhuis van de scoutingvereniging, zodat het gevoel er even helemaal uit te zijn nog beter wordt versterkt. Ik hoop dat u allen een leuke sportieve week tegemoet kunt gaan, waarin wij als één grote damfamilie mogen genieten van elkaar en van de damsport, waarin vanzelfsprekend gezelligheid ook hoog in het vaandel zal staan. 
Peter Frans Koops,
voorzitter organisatiecomité Nederlands Kampioenschap Aspiranten
8e Boboli Bunschoten Open Tournament 

Toegevoegd op: 04-07-2019 10:06 door Damclub Boboli Bunschoten

07-07-2019

Aspiranten Algemeen
De Samenklank
Bikkersweg 86
3752 WV Bunschoten-Spakenburg

Aanvang: 15:00 uur

Berke Yigitturk

Organisatie:

Organiserende vereniging(en): -   Damclub Boboli Bunschoten - Bunschoten  
 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl