HF NK Welpen Algemeen
HF NK Welpen Algemeen
HF NK Welpen Algemeen

Voorwoord

Beste jongens en meisjes,

Voor de Hoogeveensche Dam Club wordt het al een traditie, want we organiseren elk jaar wel ťťn of meerdere halve finales. Dit jaar organiseren we het weer in alle leeftijdscategorieŽn, dus ook de halve finale aspiranten en de halve finale welpen.

Het is natuurlijk hartstikke mooi dat de KNDB-jeugdcommissie ons elk jaar vraagt om halve finales te organiseren. Wij doen dat als club graag, want we hebben altijd wel veel enthousiastelingen die willen meedoen aan deze leerzame en leuke toernooien. En voor onze jeugdspelers is het uiteraard gemakkelijk dat het in Hoogeveen wordt gehouden. 

HDC Hoogeveen heeft de grootste jeugddamclub van Nederland en daar zijn we erg trots op. Maar we doen dit niet alleen, we werken veel samen met verenigingen en helpen elkaar ook in het versterken van een sterke regio.

Zo organiseren we zes keer per jaar een gezamenlijke Regio-Cup voor jeugd die op verschillende plekken in Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel worden gehouden.

Veel jeugdclubs werken met een sterk jeugdbeleid en ook voor hun organiseren we het graag in Hoogeveen.

Ook dit jaar staat er veel op het spel. Elk jaar is het een mooi en sportief gevecht wie de tickets krijgen voor het Nederlands kampioenschap.

Het niveau wordt elk jaar hoger bij de welpen en door een gezonde jeugdwerking bij de verschillende verenigingen doen er vaak ook nieuwelingen mee.

Ook bij de aspiranten is er een nieuwe toestroom van sterke spelers die vorig jaar pupil waren. Deze ontwikkeling is erg goed om te zien.

Ik hoop dat dit ook in andere plaatsen lukt want succes smaakt naar meer en dit begint met wedstrijden zoals halve finales.

Ik wens iedereen een mooi en sportief toernooi toe.

Zainal Palmans,

Organisatie

HDC HoogeveenToegevoegd op: 20-03-2019 17:04 door admin

06-04-2019

Welpen Algemeen
Aanvang: 10:00 uur

Alex Poliakov

Organisatie:

Organiserende vereniging(en): - Hoogeveen   - Huissen   - Leiden   -   
 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl