Jeugddamdag
Jeugddamdag
Jeugddamdag

Wedstrijdvoorwaarden

Wedstrijdvoorwaarden

Voor zover hierna niet anders is bepaald, zijn de bepalingen van het spel- en wedstrijdreglement van de KNDB van toepassing.


De pupillen en welpen spelen in een gezamenlijke groep. Zij zullen een enkelvoudig rondtoernooi spelen. Er zijn 12 deelnemende teams. Er worden 11 ronden gespeeld met een bedenktijd van per persoon per partij: 10 minuten + 5 seconden per zet. De prijzen zullen per categorie worden uitgereikt.

De aspiranten en junioren spelen in afzonderlijke groepen, ieder in hun eigen categorie. In elke categorie zijn 5 deelnemende teams. Zij zullen een enkelvoudig rondtoernooi spelen van 4 wedstrijden en een vrije ronde. De bedenktijd zal per persoon per partij: 20 minuten +10 seconden per zet zijn.

De eindstand wordt bepaald door:
a. het aantal wedstrijdpunten;
b. het aantal bordpunten;
c. het onderlinge resultaat;
d. de eerste winstpartij vanaf het eerste bord in de onderlinge wedstrijd(en);
e. loting.

Er wordt gespeeld in teams van 5 personen (4 bij de junioren). Het spelen met een wisselspeler is toegestaan. Voor elke wedstrijd moet de opstelling worden doorgegeven, deze opstelling blijft geldig tot tijdige een nieuwe opstelling is ontvangen.

De wedstrijdleiding berust bij de co÷rdinator jeugdzaken van de KNDB. Voor elke categorie is een arbiter aangewezen, in zijn handen ligt de wedstrijdleiding. De arbiter stelt de uitslag van de partij vast en registreert en rapporteert de uitslag van de wedstrijd aan de wedstrijdleiding. 


Toegevoegd op: 09-09-2013 21:37 door Jeugdcommissie KNDB

14-09-2013

tot 19 jaar Algemeen
Hof van Wageningen - Hotel & Congrescentrum
Lawickse Allee 9
6701 AN Wageningen

Aanvang: 11:00 uur

Arwin Lammers

Organisatie:

 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl