HF NK Pupillen Algemeen
HF NK Pupillen Algemeen
HF NK Pupillen Algemeen

Voorwoord

Beste jeugddammers,

Brainsport Eindhoven is supertrots dat het voor de eerste keer een halve finale van het NK mag organiseren. Wij bestaan pas twee jaar, maar ik denk dat de meeste van jullie in die tijd ons wel hebben leren kennen. Wij zeggen weleens dat bij ons de volwassenen ook mee mogen doen. Dat is natuurlijk maar een grapje, maar het is wel zo dat het bij onze club voor een groot deel om de jeugd gaat.

De naam Brainsport is een variatie op de naam van onze regio: Brainport Eindhoven. Ook ons logo lijkt erg op dat van de Brainport. Als je door Eindhoven rijdt, kan het dus zomaar zijn dat je ons logo tegenkomt of in elk geval iets wat er erg op lijkt.

Een tijdje geleden is Brainport Eindhoven uitgeroepen tot de slimste regio van de wereld. Omdat er veel bedrijven zijn die hele coole dingen doen.

Je hebt misschien wel eens gehoord van ASML, daar maken ze de meest geavanceerde chipmachines ter wereld. Maar ken je ook Lightyear? Dat is een auto die rijdt op zonne-energie. Hoe cool is dat?

Misschien wel bijna net zo cool als een potje dammen. Hoewel dat ook weer niet zo heel anders is. Ook bij dammen gaat het erom te investeren (door veel te oefenen), vervolgens zo slim mogelijk te spelen en soms ook - als dat slim spelen even niet zo goed gelukt is - er nog het beste van te maken.

Maar het gaat er toch vooral om dat het gewoon heel leuk is om te doen. Ik wens jullie daarom heel veel plezier en dat de beste moge winnen!

Wiebe Cnossen
Voorzitter Brainsport EindhovenToegevoegd op: 08-03-2019 15:48 door locatiebeheerder Eindhoven

09-03-2019

Pupillen Algemeen
Aanvang: 10:00 uur

Anand Dalaj

Organisatie:

Organiserende vereniging(en): HDC - Hoogeveen  Brainsport - Eindhoven  Damclub Baarn/Soest - Baarn   - lgt z.s.m.  
 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl