NK Junioren meisjes
NK Junioren meisjes
NK Junioren meisjes

Verblijven in Heerde

'Heerde is het mooiste plekkien, in ons boerenvaderland', zo begint het Heerder Volkslied. Niet helemaal onterecht, want met in het Oosten de IJssel met haar hoeves en de uiterwaarden en in het Westen de Veluwezoom is het een prachtlocatie.

Heerde wordt regelmatig bezocht door Piet Paulusma, die er graag zijn zomervakantie doorbrengt op de camping. De schaapskudde Epe-Heerde is dankzij Piet, maar ook dankzij Coen en Sander inmiddels bekend in heel Nederland. Daarnaast heeft Heerde ook bekende sporters voortgebracht zoals tenniser Jacco Eltingh en schaatser Gerard van Velde.

Heerde heeft verschillende campings aan de rand van de Veluwse bossen en langs de IJssel, waar kampeerliefhebbers te voet of op de fiets hun hart kunnen ophalen. Het is voor deze finale dan misschien ook een mooie gelegenheid om met het gezin naar Heerde te komen en er een echte vakantie van te maken. Of laat ook opa en oma een dagje overkomen om langs de plekjes te fietsen die Annie Oosterbroek-Dutschen in haar boeken beschrijft. Liefhebbers van grote technische waterwerken kunnen de kans niet voorbij laten gaan om een kijkje te nemen bij de hoogwatergeul. Als onderdeel van ruimte voor de rivier, is hiervoor bij Veessen begin 2017 een ingenieus bouwwerk voltooid: https://youtu.be/zLhp8rp_iL4 

Wij zijn Heerde
Kijk op www.wijzijnheerde.nl om te zien wat er allemaal in de gemeente Heerde te beleven is. Daar vind je ook een overzicht van verschillende verblijfsmogelijkheden, zoals een hotel in Veessen of Wapenveld, bungalowpark Molencate in Heerde, of één van de vele campings of B&B's. 

Je ziet, ook voor je familieleden en supporters is er volop gelegenheid om van deze finale een bijzondere ervaring te maken.

Hieronder vind je enkele linkjes naar meer informatie over bezienswaardigheden in en om Heerde, Wapenveld en Veessen.

De Renderklippen
De Schaapskudde
Molen de Vlijt
Erve IJzermanAnnie Oosterbroek-Dutschen
  

Toegevoegd op: 10-02-2015 18:36 door Damclub Wapenveld

13-07-2017

Junioren Meisjes
MFA de Heerd / Dorpshuis
Griftstraat 8
8181 VZ HEERDE

Aanvang: 09:00 uur

Melanie Voskuil

Met dank aan:

Rabofonds
KNDB
Dorpshuis Heerde
Jan Nienhuis Vereniging
Slagerij van Guilik
Eye-T Webdesign
Organisatie:

Organiserende vereniging(en): Damclub Eye-T Webdesign / OG - Wapenveld   Damclub Eye-T Webdesign / OG - Wapenveld   
 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl