We zijn er!

Gisteravond laat is TeamNL KNDB aangekomen in de Turkse kustplaats, Izmir. De reis is voorspoedig verlopen en het resort ziet er fantastisch uit!


Gisteren verzamelde TeamNL KNDB om 12:00 uur op de luchthaven van Düsseldorf. Iedereen kwam op eigen gelegenheid naar deze Duitse plaats. Sommigen gingen met de trein, anderen werden gebracht met de auto. Om 14:55 zou het vliegtuig richting Izmir vertrekken en zonder al te veel vertraging zaten wij in de lucht.

Eenmaal in het vliegtuig kwamen de eerste dambordjes al op tafel. Mooie composities van Simon, andere fraaie forcings en combinaties moesten tot in den treure worden opgelost. Coach Wouter kreeg een combinatietest van de toptalenten van Papendal onder zijn neus geduwd; Wouter was de hele reis zoet…

Het vliegtuig landde ongeveer drie uur later en door het tijdsverschil arriveerden wij rond de klok van 21.00 uur. Vanaf het vliegveld zouden wij met de bus naar het resort gebracht worden. Dit ging helaas wat anders dan gepland. De bus die ons zou komen halen had een ongeluk gehad, hierdoor moesten wij wachten op de volgende bus. Na een half uur wachten was deze bus er en konden wij alsnog naar het resort gebracht worden.

Eenmaal bij het resort stond het eten voor ons klaar. Deze bestond uit een buffet met keuze genoeg voor iedereen. Iedereen was toe aan eten en de borden werden flink vol geschept. Terwijl de laatste leden van TeamNL KNDB genoten van hun laatste happen gingen teamchef Alex en coach Ester naar de receptie om de kamers te regelen. Dit was zoals altijd een hele puzzel. Zo waren er tweepersoonsbedden wat twee eenpersoonsbedden moesten zijn, mensen die door elkaars kamers moesten om naar het toilet te gaan, te weinig bedden op sommige kamers en noem maar op. Gelukkig hebben wij een teamchef die wel voor hetere vuren heeft gestaan en veel problemen werden snel opgelost.

Het resort zie er overigens prachtig uit. Palmbomen, stranden en uitzicht op de Egeïsche Zee. Overal waar je kan kijken zijn zwembaden met glijbanen en standhutjes. De vrije rustdag van vandaag zal iedereen ongetwijfeld goed doorkomen.

Vandaag staat er zoals gezegd een rustdag op het programma en verder nog de eerste teambijeenkomst. Morgen zal om 10:00 uur de openingsceremonie zijn en om 15:00 uur de aanvang van de eerste ronde.

PS. Vannacht is in Nederland de wintertijd ingegaan, hierdoor is het tijdsverschil met Turkije twee uur: in Turkije is het twee uur later dan in Nederland.

 

Toegevoegd op: 28-10-2019 18:33 door Team KNDB

27-10-2019

AL Algemeen


Izmir / Turkije

Aanvang: 12:00 uur

Alexei Ovsyanko

Organisatie:

 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl