Nk Junioren meisjes ronde 2 en 3

Ronde 2

Na de nevenactiviteit gisteravond in Themaxx trampoline, glowgolf en lasergame stond er een dubbele ronde op het programma.

In ronde 2 speelden Merel en Linsey tegen elkaar. Linsey had in het begin een licht overwicht, maar dat verdween geleidelijk. Toen het aantal stukken was uitgedund werd de vrede getekend en remise overeengekomen.

Darja Koullen en Maaike de Bruin streden tegen elkaar. In het begin ging het gelijk op, maar in het vroege middenspel kon Darja een combinatie nemen naar dam. De dam kon worden afgenomen, maar met 3 stukken achter was er weinig reden om nog door te spelen.

Tamar Visser speelde tegen Lisa Schep en ook hier een combinatie 3 om 3 naar dam. De partij werd al gauw opgegeven door Lisa Schep.

 

Ronde 3

In de middag werd ronde 3 gespeeld.

Lisa speelde in deze ronde tegen Merel vdr Heijden. De partij werd rustig opgezet en in het late middenspel werd tot remise besloten.

Maaike speelde voor haar laatste kans en wel tegen Tamar. Dat ging niet helemaal goed, want ze kwam in de kettingstelling terecht. Toen ze ook nog een blunder maakte was het snel bekeken.

Tenslotte probeerde Linsey het Darja moeilijk te maken. Dat lukte goed en de spanning in de partij nam snel toe. Toen het er echter op aan kwam liep Linsey in een zetje en Darja boekte haar 3e overwinning.

Toegevoegd op: 01-05-2019 18:19 door WSDV

30-04-2019

Junioren Meisjes
Clubgebouw WSDV, De Doorbraak
Grintweg 324a
6704 AS Wageningen

Aanvang: 11:00 uur

Maaike de Bruin

Organisatie:

 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl