Nk Junioren meisjes ronde 1

Inleiding

In de meivakantie worden er verschillende NK finales gespeeld. In Wageningen worden gehouden het NK Aspiranten en NK Junioren meisjes.

De aspiranten waren gisteren al van start gegaan en vandaag was de 1e
ronde van de Junioren meisjes.

Er doen 6 speelsters mee en die spelen allemaal 1 keer tegen elkaar. Op vrijdag is dit NK afgelopen. Dit is gelijk met het NK Aspiranten meisjes klaar.

 

De wedstrijden

Darja Koullen en Lisa Schep speelden tegen elkaar. Toen Lisa een aanval naar het kerkhofveld inzette wist Darja daar wel raad mee. De schijf ging verloren. Toen ook nog eens een lichte forcing werd uitgevoerd won Darja ook een tweede schijf en niet veel later de partij. 

Linsey van Leeuwen speelde tegen Maaike de Bruin. De partij was snel voorbij, want Maaike dacht een combinatie te hebben. Helaas klopte die niet en ze kwam maar liefst 4 stukken achter te staan. Na nog wat onnodige zetten won Linsey de partij. 

Merel vdr Heijden en Tamar Visser speelden een flankaanval waarbij Merel de flank innam.De schijf werd door Tamar onder druk gezet maar Merel kon deze nog in veiligheid brengen. Verder spelend dreigde Tamar met een 2 om 2 combinatie die niet te pareren was. De overgebleven stand leek nog wel houdbaar maar dit lukte Merel ook al door de tijdsdruk niet.

Na 1 speelronde voeren Tamar, Linsey en Darja de ranglijst met 2 punten uit 1 wedstrijd aan.Merel, Lisa en Maaike staan samen met 0 punten uit 1 wedstrijd onderaan.

Toegevoegd op: 30-04-2019 16:00 door WSDV

30-04-2019

Junioren Meisjes
Clubgebouw WSDV, De Doorbraak
Grintweg 324a
6704 AS Wageningen

Aanvang: 11:00 uur

Lisa Schep

Organisatie:

 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl