Eerste rustmiddag voor Team NL KNDB

Vandaag werd de vierde ronde gespeeld. De vrije middag werd door velen besteed met een bezoekje aan de oude binnenstad van Vilnius.

De dag begon bij het ontbijt. Dit keer kregen we friet en roerei met verschillende groentes. Voor mensen met een zwakke maag niet het beste ontbijt. Nadat wij het ontbijt achter de kiezen hadden volgde de gebruikelijke voorbereidingsspeech van Alex. Hij benoemde dat er goed op zetjes gelet moest worden, want het was in feite de vierde ronde achtereen. Verder zei Alex nog dat Team NL KNDB de middagronde heel goed was doorgekomen met een teamscore van plus vier. Nadat iedereen de nodige succeswensen had ontvangen namen de spelers plaats achter de borden om aan de vierde ronde te beginnen.

Vanmiddag was de eerste middag dat er geen speelronde gepland stond. Dit gaf veel spelers de gelegenheid om wat nevenactiviteiten in te plannen. Zo zijn verschillende spelers en ouders naar de oude binnenstad van Vilnius geweest om deze te bekijken. Anders gingen naar het klimbos, zwemmen of lekker bij de slaaplocatie voetballen. Iedereen heeft lekker op zijn of haar eigen manier de rust gepakt om energie op te doen.

Rond de middag was er weer een nieuwe (en laatste) kofferupdate. De laatste zeven koffers zijn gearriveerd! Dit zorgde voor een flinke opluchting voor sommige spelers. Het is toch wel prettig om lekker in je eigen vertrouwde kleding te spelen.

Morgen staat er een vergelijkbare dag op het programma. In de ochtend om 9.30 uur de vijfde ronde en in de middag vrij. De gezamenlijke teamscore over vier rondes van Team NL KNDB is momenteel plus drie. Hopelijk kunnen de spelers morgen deze score wat ophogen. Voor nu een fijne avond/nacht en tot morgen!

   

Toegevoegd op: 03-08-2018 22:56 door Team KNDB

01-08-2018

AL Algemeen
Vilnius University
Sauletekio al. 9A
10221 Vilnius

Aanvang: 11:00 uur

Marie Gabbert

Organisatie:

 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl