Team NL KNDB komt dubbele-ronde-dag goed door

Eerste dubbele ronde zit er op. Er begint tekening in de strijd te komen, maar het toernooi duurt nog lang. Net zoals de laatste koffers die nog afgeleverd moeten worden :)

In de vorige verslagen hebben jullie al kunnen lezen dat het eten in vergelijking met andere jaren prima is. Zo kregen wij vanmorgen zelfs een pannenkoek, gevuld met banaan en appel, met een chocolade sausje. Een goede bodem voor deze zware dag met een dubbele ronde. Alex sprak zoals altijd iedereen weer toe bij de gezamenlijke bijeenkomst. Hier werd medegedeeld dat de score van de vorige dag +1 is, en een veelvuldig applaus was het gevolg. Alex benadrukte nog maar eens dat bij de middagpartij van de dubbel ronde er extra vaak fouten gemaakt worden. Het is dan extra belangrijk om zelf goed zetcontrole te doen, en goed te zoeken naar combinaties bij je tegenstander. Niet lang na de toespraak zaten de spelers al weer klaar om aan de tweede ronde te beginnen.

Tijdens deze ronde volgde er gelukkig ook weer eens koffernieuws. Er zou weer één koffer zijn aangekomen op het vliegveld van Vilnius, Nick was de gelukkige. Hopelijk volgen de andere koffers snel!

Bij dagen met een dubbele ronde is er vaak relatief weinig tijd om goed uit te rusten voor de middagronde. Alle rust die je kan pakken is dus mooi meegenomen. Daarnaast is het belangrijk om goed te eten en te drinken. De lunch bestond uit spaghetti met saus, en soep met rijst. Jullie raden het al: opnieuw prima. Wel is het zogeheten ‘bonnetjessysteem’ een ramp. Alex had al voorspeld dat het nooit zou kunnen werken. Het idee van het systeem is dat iedereen een A4’tje krijgt met alle maaltijden erop en dan dat papiertje afscheurt en dat inlevert bij de keuken, vervolgens krijg je dan het eten. Natuurlijk vergeet de helft de bonnetjes of gaan spelers voor de tweede keer in de rij staan. Kortom: chaos.

Na de lunch was het tijd voor de middagronde. Om 15.00 uur zaten alle spelers weer achter de borden en waren zij er klaar voor. Het zou een goede ronde worden voor Team NL KNDB met veel goede scores. Na deze drie rondes staat er niemand meer op nul punten en heeft Emre zelfs alles gewonnen, complimenten!

Als broodjes hamburger met patat je avondeneten is, weet je dat je echt niet mag klagen. Het was misschien niet al te veel, maar wel weer lekker.

Morgen is het tijd voor de vierde ronde. Deze begint om 9.30 uur. Dit is de enige ronde van die dag, dus morgenmiddag hebben wij lekker vrij. Tijd voor de welverdiende ontspanning en rust. Na de derde ronde heeft Team NL KNDB een totaalscore van plus vier. Groetjes vanuit Litouwen!

Hieronder de linkjes naar de sociale media van sommige spelers:

   

Toegevoegd op: 02-08-2018 23:04 door Team KNDB

01-08-2018

AL Algemeen
Vilnius University
Sauletekio al. 9A
10221 Vilnius

Aanvang: 11:00 uur

Tom Rinner

Organisatie:

 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl