Team KNDB houdt zijn plusscore vast

Spelers scoren 50 procent in enkele ronde op speeldag vier.

 Het ontbijt bestond dit keer uit omelet met een broodje kaas met boter. Het ging er na een nachtje slapen goed in. Ronde vijf begon vandaag weer om 09:00 uur. De spelers hadden niet veel tijd om uit te rusten, dit was immers de derde partij achtereen. Alex herhaalde in zijn speech nogmaals dat zetcontrole vooral nu héél belangrijk is. Om een mooi voorbeeld te geven vroeg hij: “hoeveel schijven heb je nodig om een combinatie uit te halen?” Voor de nieuwsgierige lezer, het antwoord is twee.

Na de vijfde ronde werd er zoals altijd geanalyseerd in het café van het ijspaleis (in het gebouw van de speelzaal zit ook een ijshockybaan). Als de klok van één uur slaat wordt daar echter eten geserveerd. Als de coaches van team KNDB de zitplaatsen van de mensen die willen eten bezet houden, levert dat dikwijls gespannen situaties op. Zo hebben we meegemaakt dat een Wit-Rus zo boos was over het feit dat hij geen plek had dat hij het analysebordje op de grond gooide. Zo maak je nog eens wat mee.

De vrije middag deed iedereen goed, zo leek het. Er kon nog gebruik gemaakt worden van een excursie door de stad, maar deze werd niet bezocht door de Nederlandse delegatie. In plaats daarvan was er weer tijd en ruimte om de supermarkt te bezoeken en spelletjes te spelen: een geslaagde middag.

Morgen de tweede en laatste dubbele ronde. Kijken hoe Nederland het ervan af brengt.

Op de verschillende facebookpagina's van de spelers zijn veel foto's en verslagjes te vinden: een aanrader om te bezoeken!

- Emre: https://www.facebook.com/emrehageman/

- Akosh: https://www.facebook.com/akoshdamt/ 

- Yneke: https://www.facebook.com/ynekesdammen/

- Michelle: https://www.facebook.com/MichelleDamt/

 

Groeten uit Vitebsk.

 

Toegevoegd op: 04-08-2017 22:00 door Team KNDB

01-08-2017

AL Algemeen
Wit Rusland

Vitebsk

Aanvang: 10:00 uur

Nick Waterink

Met dank aan:

Twijg IT
Organisatie:

 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl