Rustige dag in Vitebsk

De vierde dag in Wit-Rusland begon vroeg en had één ronde op het programma staan.

Voor elke speler van team KNDB begon de dag vroeg. Iedereen moest om half acht al klaar zitten bij het ontbijt. Het ontbijt bestond uit de restjes van gisteravond: pasta met stukjes kip. Wederom viel dit ochtendmaal niet tegen en vol energie konden de spelers beginnen aan de tweede ronde.

De tweede ronde ving aan om 9.00 uur. Voor het vertrek richting de speelzaal hield Alex weer een motiverende speech. Alle koppies gingen op scherp en met lichte zenuwen vertrokken we richting de speelzaal. Tot de verbazing van alle coaches was iedereen na een uur dammen nog steeds bezig. Een groot compliment voor alle spelers, want dit betekent dat de bedenktijd goed wordt benut.

In de middag was er geen ronde wat betekende dat iedereen vrije tijd had. Er werd volop geweerwolfd en Machiel en Berke hebben zich verdiept in de Poolse en Russische taal. De temperatuur was misschien wel boven de 30 graden, dus een stevig potje voetbal zat er dit keer niet in.  Verder werd de middag vooral gebruikt om energie te verkrijgen voor de zware dubbele ronde van morgen.

Het resultaat van vandaag was wederom een plusscore: +1. Leuk om te vermelden is dat iedereen na vandaag in ieder geval één punt heeft, een speciale vermelding daarbij voor Berke en Emre die beide nog steeds een honderd procent score hebben! 

  

Toegevoegd op: 02-08-2017 21:05 door Team KNDB

01-08-2017

AL Algemeen
Wit Rusland

Vitebsk

Aanvang: 10:00 uur

Machiel Weistra

Met dank aan:

Twijg IT
Organisatie:

 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl