Voorwoord Hoogeveen

NK Pupillen Meisjes & Welpen Algemeen

Beste jongens en meisjes,

De jeugdcommissie van de KNDB heeft ons dit jaar opnieuw gevraagd het NK meisjes pupillen en het NK welpen algemeen te organiseren. Na enige aarzeling hebben we toch ja gezegd. Aarzeling omdat we al zoveel wedstrijden organiseren maar toch ja omdat we vinden dat we onze verantwoordelijkheid moeten nemen.

De meisjes pupillen gaan dit jaar weer een toernooi verspreid over drie dagen spelen.

15 jonge dames gaan het gevecht met elkaar aan wie de erfenis van de huidige kampioen, Nicole de Vries, mag overnemen. Er zijn deze keer veel kandidaten voor de titel maar een uitgesproken favoriet durf ik niet te noemen. Maar ook al doe je niet mee voor het podium, ik ben er van overtuigd dat je leuke dagen hebt en veel ervaring opdoet.

Als je na een intensieve damdag aan ontspanning toe bent, hebben we voor jullie mooie nevenactiviteiten als een barbecue en een heuse make-up party.

Het publiek proberen we bezig te houden met analyses en een simultaan. En vergeet vooral niet een kijkje te nemen bij de blind-simultaan van Nick Waterink. Hij gaat proberen vier sterke Hoogeveense pupillen "blind" te verslaan.

De invasie van de welpen samen met een grote schare toeschouwers komt zaterdag binnen. 19 welpen gaan proberen Gerard Kramer van de troon te stoten. Dat zal niet meevallen want Gerard heeft de afgelopen weken bij het NK pupillen algemeen laten zien op een bijzonder hoog niveau te acteren. De concurrentie zal vooral komen van Melvin Koullen. Ook hij gaat met reuzensprongen vooruit. Is er voor de rest van het deelnemersveld dan weinig te halen? Natuurlijk niet. Gerard en Melvin kunnen ook een slechte dag hebben maar ook dan zal de rest alles uit de kast moeten halen deze twee kanjers te verslaan.

Ik hoop van harte dat jullie je beste beentje voorzetten, fanatiek maar sportief zullen strijden en, als het een keertje niet meezit, zullen zeggen we hebben weer fijne damdagen gehad.

Tot ziens allemaal in het Knooppunt.

Groetjes,

Gerard Bruins, jeugdleider

Toegevoegd op: 07-05-2017 23:16 door Damclub Hoogeveen

25-05-2017

Pupillen Meisjes
Het Knooppunt
Jan Dekkerstraat 1b
7902 JG Hoogeveen

Aanvang: 10:00 uur

Yneke Goerres

Met dank aan:

Gemeente Hoogeveen
HDC Hoogeveen
Mijnheer Truck Banden
Organisatie:

 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl