De Nederlandse aspiranten op het WK

Afgelopen dinsdag is na de partij even kort gesproken met de twee Nederlandse aspiranten, die namens Nederland deelnemen aan het WK.

Dit jaar is er een kleine afvaardiging namens Nederland in deze leeftijdscategorie 14 tot en met 16 jaar. Twee jongens welteverstaan: Rene Emmaneel en Marco de Leeuw. Allebei zijn zij voor het laatst als aspirant actief.

De  jongens kennen elkaar inmiddels aardig goed. Ze komen elkaar al jarenlang tegen op wedstrijden.

In de aanloop naar dit WK hebben ze allebei nog wat extra’s gedaan door te trainen op zetjes en nog wat openingen door te nemen.

Marco en Rene hebben het goed naar hun zin hier in Izmir. Ze genieten van het resort; alles is schoon en gratis te pakken. Het eten is goed en uitgebreid en je kunt lekke zitten aan de taferls met uitzicht op zee. Marco geeft aan dat de buitenlandse toernooien wat hem betreft ieder jaar wel in Izmir plaats mogen vinden, maar dan wel midden in de zomer!  Rene kan dit alleen maar beamen: heeft al een paar keer in zee gezwommen, maar het water is in deze periode van het jaar toch wat aan de koude kant.

De jongens hebben goede hoop op resultaat en lopen allebei nog redelijk op schema.
Marco en Rene: heel veel succes met de laatste partijen van dit toernooi en natuurlijk ook volgend jaar bij de junioren!

Toegevoegd op: 03-11-2016 21:18 door Team KNDB

30-10-2016

AL Algemeen
Club Resort Atlantis
Sığacık Mah. Akkum Cad. No: 175
Seferihisar, İzmir Turkij

Aanvang: 12:00 uur

Wouter Wolff

Organisatie:

 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl