Derde speeldag, twee ronden

Vannacht best wel goed geslapen. Toch wel wat moe wakker geworden maar we gaan er gewoon weer voor vandaag! Dubbele ronde. Om 9 uur ronde 3 en om 15.00 uur ronde 4. Een zware dag voor de boeg! Tussendoor heen en weer naar het hotel om te eten. En de opdracht van teamchef Rik voor diegenen die genoeg tijd hebben om ook nog even wat te rusten op de slaapkamer.

Ontbijt deze keer gekookte eieren! Kleur van het eigeel wat anders dan we gewend zijn, maar we gaan er maar vanuit dat dat komt omdat de kippen hier ander voer te eten krijgen. De eitjes waren lekker! Verder croissantjes met abrikozengelei in het midden. Sommige meiden bedankten er dan ook gelijk voor. Maar na de tip om om de gelei heen te eten, konden we toch genieten van de croissantjes! Verder dikke mini-pannenkoekjes met room erdoor. Die bleven op de meeste borden toch wel liggen... En natuurlijk de gebruikelijke noodzakelijke vitaminen in de vorm van tomaat en komkommer.

De temperaturen zijn nu een stuk beter dan zondag en maandag. De zon brandt wat minder. In de speelzaal is een soort airco maar toch is het na een tijdje wel warm als je met zoveel kinderen zo dicht op elkaar zit. En op de tribune is het vandaag voor het eerst iets minder warm, dus voor de ouders nu wel te doen om even te zitten.

De beloofde wifi in de speelzaal is er helaas niet. De ouders zitten veel buiten of in de 'catacomben', een gangetje onder het complex, waar wat rode bankjes staan. Dinsdag kregen de ouders het wachtwoord van de wifi in de speelzaal van een (b)aardige en bijzonder lenige meneer. Dat wachtwoord lijkt wel te kloppen maar tot op heden is het nog geen enkele ouder gelukt om daadwerkelijk verbinding te krijgen. Als dat wel lukt trakteert Manuela (de moeder van Simon) de beste man op een kop koffie! We blijven hopen dat ze haar belofte deze week nog kan inlossen, want dan is het eindelijk gelukt om wifi te krijgen in de speelzaal!

Bij de teambespreking van vanmorgen hebben we gezongen voor Gerard Kramer die vandaag 9 jaar is geworden! In de speelzaal werd hij onder applaus van ongeveer 250 kinderen naar voren gehaald en kreeg hij een cadeautje.

Hieronder de punten die iedere speler heeft gehaald tot en met de derde ronde.

   

Met dank aan de verslaglegging door Carola (moeder van Jasmijn)
  Individuele scores per speler tm ronde 3

Toegevoegd op: 03-08-2016 15:50 door Team KNDB

01-08-2016

AL Algemeen


Pinsk (Wit Rusland)

Aanvang: 13:30 uur

Roland Kreeft

Organisatie:

 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl