Spanning begint te stijgen

Stemmen stromen binnen

Alle deelnemers hebben het programmaboekje ontvangen en hebben gezien in welke poule ze zijn ingedeeld en wie daar de tegenstanders zullen zijn. Natuurlijk wordt er dan (vaak samen met de ouders) ook even gespiekt via deze site of er wat informatie te vinden is over die jongens en meisjes. En wat zien ze dan? Ze kunnen stemmen op hun favoriet voor de titel. Dat is natuurlijk prachtig en voor je het weet worden ooms en tantes ook op de site gewezen en stromen de stemmen binnen. 


Maar ja, kampioen met de stemmen is 1 ding, maar straks moet het achter het bord worden waargemaakt. Dus... nog maar even veel oefenen en nog wat laatste zetjes doornemen. Talent hebben is mooi, maar alleen met hard werken zul je de echte top bereiken. Nog meer dan in de andere categorieŽn speelt hier overigens ook de leeftijd mee. Een speler van 13 damt natuurlijk al wat langer dan iemand die 10 jaar oud is. Dit kan doorslaggevend zijn, maar daar zullen we achter gaan komen. 

Nog een paar nachtjes slapen en dan gaan de kampioenen van de toekomst de strijd aan in de dambolwerken van Hoogeveen, Heerhugowaard en Culemborg. Een plaats in de finale straks in Den Haag staat op het spel en laten we eerlijk zijn: daar wil toch elke pupil aan meedoen?

Heerhugowaard is er helemaal klaar voor!

Toegevoegd op: 18-03-2015 10:00 door locatiebeheerder Heerhugowaard

28-03-2015

Pupillen Algemeen
Culemborg, Heerhugowaard en HoogeveenAanvang: 10:00 uur

Alijn Kuijer

Met dank aan:

Gemeente Hoogeveen
Organisatie:

Organiserende vereniging(en): - Heerhugowaard   - Culemborg   - Hoogeveen  
 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl