Denise van Dam 2 punten los

Bij de junioren meisjes heeft Denise van Dam haar voorsprong vergroot naar 2 punten. Normaliter kan haar de titel niet meer ontgaan.

In haar partij tegen Mariska Veer kwam ze al vlot een schijf voor nadat haar tegenstandster te vlot naar veld 27 had geruild. Een 2 om 2 volgde en de stormloop op 27 was niet tegen te houden. Mariska probeerde het nog erg lang maar nadat Denise 2 dammen had was het echt afgelopen. Lotte Aleven kan nog roet in het eten gooien voor Denise, maar zij zal dan in de laatste ronde, in een onderling duel moeten winnen van Denise om dit te bewerkstelligen.

In ronde vier, tegen Marieke Altena had Lotte een theoretische opening op het bord. Maar er werd al gauw terug geruild. Vervolgens kwam er een interresante voorpost op het bord maar de aansluiting moest nog komen bij Marieke. Halverwege de partij trapte Lotte in een zetje maar het dammetje werd gelijk afgenomen voor gelijk spel. Een mooie lokzet van Aleven want het vervolg was goed voor haar. In het vervolg kwam er een klassiekje op het bord maar die was gunstig voor Lotte nadat Marieke vastliep in klassiek. Marieke gaf 2 schijven weg en het was bekeken.

Zaterdag is de laatste ronde in Bunschoten

  

Toegevoegd op: 12-07-2014 04:57 door locatiebeheerder Bunschoten

09-07-2014

Junioren Meisjes
Denksportcentrum En Passant
Bikkersweg 90
3752 WV Bunschoten

Aanvang: 14:30 uur

Mara Langeveld

Organisatie:

 
Copyright 2024 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl