NK Aspiranten algemeen
NK Aspiranten algemeen
NK Aspiranten algemeen

Buiten het dammen om... (2)

Buiten de partijen om wordt er natuurlijk volop geanalyseerd. Onderling, met de aanwezige coaches of samen met bezoekers zoals Sander Spaans en Steven Wijker op donderdag. De laptop van talentcoach Rik Keurentjes is dan een welkom hulpmiddel. Cas Aleven is er steeds bij, nieuwsgierig als altijd.

Cas is er ook bij als donderdagavond de pizza's arriveren. Net als Alberto Waterink die gekozen had voor een boerenpizza. Was hij de enige die ook genoot van de gezonde salades die op tafel stonden…

Cas had ook mee willen doen aan het blitztoernooi die avond, maar helaas werd hij bij het indelen over het hoofd gezien. Geen nood, de aanwezige Wouter Sipma ontfermde zich over hem en de hele avond klonk luid gelach over de gevatte antwoorden van de jongste dammende Aleven.

Het blitztoernooi werd gewonnen door Geert van Aalten. Lang ging Jan Groenendijk aan de leiding doordat Geert knap een punt afhandig gemaakt was door Tom Knapen. Uiteindelijk troffen Geert en Jan elkaar in de laatste ronde en werd het pleit beslecht.  Jitse Slump werd derde.

Vrijdagavond staat de barbecue op het programma. De hele meute is dan te gast in de mooie tuin van Jo ten Westeneind. De vissen in de vijver blijven hopelijk gespaard…

   

Toegevoegd op: 12-07-2013 11:54 door DV VBI Huissen

08-07-2013

Aspiranten Algemeen
Het Koelhuis
Koelhuisstraat 1
Huissen

Aanvang: 11:00 uur

Snelmenu

>> 13-07-13 sluiting

Jan Groenendijk

Met dank aan:

ONS accountants en belastingadviseurs
VBI
Jansen Totaal Wonen
Oostappen Vakantieparken
Organisatie:

Organiserende vereniging(en): DV VBI Huissen - Huissen  DV VBI Huissen - Huissen  
 
Copyright 2020 - Bezoekadres Landjuweel 62 3905 PH Veenendaal - Telefoon 0318 - 581288 bondsbureau@kndb.nl